Originally Posted by
egelim
Ben de çok zorlandım fakat dediğin gibi alttan yerine koyabilirim inşallah. Maliyet görünmeyecek biliyorum, onun için caps aldım. İkinci alışta sat-al arası maliyette duseriz olur biter. 7,50 yerine koyabilirsek ortalama 8.35 desek 85 kuruş düşerek 1.85'e gelir. Karelim ralliye başladığı fiyata gelmiş olur.
Bir de realize olsun istedim... Öte yandan burası Türkiye. Adamı zorla disipline ediyorlar. :D
Bir arkadaş mesaj atmıştı, akşamdan beri Adese'ye takıldık kaldık.
ADESE
Güzel bir ikili dip görünüyor. Diplerde hacim de çok güzel. Tepeden düşene bir çizik atmıştım ama diğer grafikte kalmış burada unutmuşum. Hacim görünsun diye çalışırken arada kaynamış. (Grafiğe bakarken eşim ufaklığı verdi kucağıma, öteki çocuklar derken uyutup geldim anca)
Son yukarı hareket düşeni kırmış görünüyor. Günlükte fiyat Bollinger alt banta değdi, değecek. Fiyat seviyesini gösteren yatay çizgi büyük ralliye başladığı 2013 son çeyreğindeki 2.50'den geçiyor. Yani uzatmayalim temiz olsun 2.50-2.60 maliyetle seneye 8 liraya bir çanak yapabilir mi, acaba...

6 ay tutsak Karel ve Yünsa'dan sonra efsane kağıdım olacakmış... Kısmet... Sanıyorum bu kez sırada kahvaltısı meşhur ilimizin hissesi var... İhtimal... Galip daha iyi bilir tabii ki...
Son düzenleme : egelim; 20-10-2018 saat: 01:03.
Sebep: Düzeltme
Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
Bundan sonra hep yukarı...
Yer İmleri