Sayfa 108/247 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208 ... SonSon
Arama sonucu : 1974 madde; 857 - 864 arası.

Konu: DENCM - Denizli Cam

1.  Alıntı Originally Posted by İBİLOĞLU Yazıyı Oku
    Sayın colombo, sizi bu hissede pek duygusal gördüm. Bence de içi bomboş dandik bir şirket. Evet, yarın serbest emir gireceğim.

var bi hikmet !!!!
    Syn İBİLOĞLU Evet bu hisseye Aşığım Ne isterseniz söyleyin Belki Siz haklı çıkacaksınız. Benim anlamadığım içi boş ve dandik bir şirketin hissesini neden aldığınız?(İnşallah Zarar Etmemiştirsiniz. ) Hakkınızda hayırlısı olması dileklerimle....

Asıl her şeyden korkulacak durumlarda, korkulacak hiçbir şey yoktur SUN TZU

2.  Alıntı Originally Posted by colombo Yazıyı Oku
    Syn İBİLOĞLU Evet bu hisseye Aşığım Ne isterseniz söyleyin Belki Siz haklı çıkacaksınız. Benim anlamadığım içi boş ve dandik bir şirketin hissesini neden aldığınız?(İnşallah Zarar Etmemiştirsiniz. ) Hakkınızda hayırlısı olması dileklerimle....

Asıl her şeyden korkulacak durumlarda, korkulacak hiçbir şey yoktur SUN TZU
    Sadece fiyat hedefine girdim. 17 gösterilir diye sayın colombo. Ama erken game over yaptılar.

var bi hikmet !!!!
    @İBİLOĞLU
    @TRADE_MANYAGI

3.  Alıntı Originally Posted by İBİLOĞLU Yazıyı Oku
    Sadece fiyat hedefine girdim. 17 gösterilir diye sayın colombo. Ama erken game over yaptılar.

var bi hikmet !!!!
    Syn İBİLOĞLU Yanlış anlamayın lütfen ama Satmayı tekrar gözden geçirmenizi isterim. Yine Tüm duygusallığım üzerimde. Son kararı elbette Siz vereceksiniz. Hakkınımızda Ne Hayırlıysa CENABI ALLAH vermesi temennisiyle. İyi Geceler

4. yarın sabah piyasa degeri neyse o fiyatdan satıp kurtulayım yol gecen hNI gibi kağaıt işbnk başka kağıatlarda alım yapacağına bunda el atsa iyi olur bunu üvey evlat olarak görüyor o yüzden kimse yüzüne bakmıyor eğer adam gibi kağıt olsa bunun değeri 45 tl olması lazım sermaye artımı falan yapmamış bazen rüzgara kapılmamk gerekır

5. Borsada nice sirketler var üretmeyeni var hep zarar edeni var piyasa degerinin misliyle islem yapani var. Öz kaynagi kaynaginin 8 kati olan bir firmadan bahsediyoruz. Batik degil sadece fabrika arsasi piyasa degerini karsilar. Borsada asıl oyun, oyun bitti denilen yerden başlar buna defalarca şahit oldum.

6. Vardır elbet bi hikmeti, hele bi görelim bi hikmeti.....

7. Arkadaşlar yarın açılışta hazır olalım satışları karşılayalım yoksa hisse tabana yapışacak yes:

İlk davranan olmaktansa bekleyip izlemek daha iyidir. Bir adım ilerlemektense iki adım geri çekilmek daha iyidir. Bunun adı ilerlemeden ileri gitmektir. İki büyük güç karşı karşıya geldiğinde; Zafer Yol Vermeyi bilenin olacaktır.SUN TZU

8. Arkadaşlar, adam 288 bin lot mal çevirdi 3 günde. Perşembe 90 cuma da 60 milyon tl hacim yaptırdı. Halka açıklık içindeki işlem gören miktar sadece 2 küsür milyon. Moral bozmak için yazmıyorum ama öyle 17 ye sonra 20 ye gidecek tahta tavana gidip tavanı 3 kez bozup sonraki gün 60 kademe alttan açıp kaldır boşalt yapılan bir tahtayı konuşuyoruZ. Pastada adamın 288 bin lotu sıfırladığını görüyoruz. İyi durum şu tabana kitlemedi cuma. Gelene verdi. Umarım vermemiştir de kendi diğer kurumlarına geçirmiş ve mal toplamış olsun diyecem de pek ümitli değilim. Zarar eden şirket bedelsiz yapamaz o nerden çıktı. Olsa olsa bedelli yapar. Neyse siz haklı çıkın inşaAllah. Benim gördüğüm adamın biri 3 günde 288 bin lot mal çevirdi 1 milyonu cukka yaptı çekti gitti.

var bi hikmet !!!!
    @İBİLOĞLU
    @TRADE_MANYAGI

Sayfa 108/247 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •