Sayın colombo, sizi bu hissede pek duygusal gördüm. Bence de içi bomboş dandik bir şirket. Evet, yarın serbest emir gireceğim.
var bi hikmet !!!!
@İBİLOĞLU
@TRADE_MANYAGI
Syn İBİLOĞLU Evet bu hisseye Aşığım Ne isterseniz söyleyin Belki Siz haklı çıkacaksınız. Benim anlamadığım içi boş ve dandik bir şirketin hissesini neden aldığınız?(İnşallah Zarar Etmemiştirsiniz. ) Hakkınızda hayırlısı olması dileklerimle....
Asıl her şeyden korkulacak durumlarda, korkulacak hiçbir şey yoktur SUN TZU
https://www.google.com.tr/amp/m.bors...olacak/1224478
var bi hikmet !!!!
@İBİLOĞLU
@TRADE_MANYAGI
yarın sabah piyasa degeri neyse o fiyatdan satıp kurtulayım yol gecen hNI gibi kağaıt işbnk başka kağıatlarda alım yapacağına bunda el atsa iyi olur bunu üvey evlat olarak görüyor o yüzden kimse yüzüne bakmıyor eğer adam gibi kağıt olsa bunun değeri 45 tl olması lazım sermaye artımı falan yapmamış bazen rüzgara kapılmamk gerekır
Borsada nice sirketler var üretmeyeni var hep zarar edeni var piyasa degerinin misliyle islem yapani var. Öz kaynagi kaynaginin 8 kati olan bir firmadan bahsediyoruz. Batik degil sadece fabrika arsasi piyasa degerini karsilar. Borsada asıl oyun, oyun bitti denilen yerden başlar buna defalarca şahit oldum.
Yer İmleri