Sayfa 108/652 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 857 - 864 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. Amaçları hisse satmak falan değil... şirket yerine şahsi para kazanma derdindeler.. yok ki şöle adam gibi takip edecek spk.. bildiğin baskı kurup malı şahsi hesaplarına geçiriyorlar... nedeni açık.. eğer iştirak üzerinden kar yazarlarsa vergi ödeyecekler.. sonuç şu hissenin yolu çok uzun ama adamların canı nezaman isterse ozaman gidecek... oyunu kurmuşlar...

Hissedarın Sürekli borsada hisse satması can sıkıcı gerçekten.
    Endişe duymamak imkansız, bu fiyattan sattıklarına göre şirketin performansının iyi olmayacağını az çok söyleyebiliriz.
    Kredibl bir firma olan gentaş , şayet yabancı kaynağa ihtiyacı varsa aylık % 1,25 ten rahatlıkla borçlanabilir.
    Bu oran 2 basamak hisse fiyat garkına tekabül eder, yıllık % 15 bile fiyat artmayacağını düşünüyorlar ki, nakit ihtiyacını kredi alarak değil hisse satarak karşılıyorlar.
    Ya da niyetleri başka!!!
    3. Çeyrek mali tablolar daha iyi gelecek, uzun süredir almak için fırsat kolladığım bu hissede geçen hafta çok önemli miktarda alım yapmıştım, 2 kat daha fazlasını bu hafta alacaktım ama vazgeçtim. Çünkü hissedarların ne yapacağını öngörmek imkansız.
    Görelim bakalım, 9 aylık bilanço nasıl bir rüzgar estirecek? Gerçi hissedarlar biliyor ve mesaj veriyorlar ama yine de inanmak istemiyor insan....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    metro aldıklarını 1.50ye yığmış görünüyor.. metro gibi dandik kurumların maskarası oldu kağıt.. patrona laf yok..

4.  Alıntı Originally Posted by abcd Yazıyı Oku
    Hissedarın Sürekli borsada hisse satması can sıkıcı gerçekten.
    Endişe duymamak imkansız, bu fiyattan sattıklarına göre şirketin performansının iyi olmayacağını az çok söyleyebiliriz.
    Kredibl bir firma olan gentaş , şayet yabancı kaynağa ihtiyacı varsa aylık % 1,25 ten rahatlıkla borçlanabilir.
    Bu oran 2 basamak hisse fiyat garkına tekabül eder, yıllık % 15 bile fiyat artmayacağını düşünüyorlar ki, nakit ihtiyacını kredi alarak değil hisse satarak karşılıyorlar.
    Ya da niyetleri başka!!!
    3. Çeyrek mali tablolar daha iyi gelecek, uzun süredir almak için fırsat kolladığım bu hissede geçen hafta çok önemli miktarda alım yapmıştım, 2 kat daha fazlasını bu hafta alacaktım ama vazgeçtim. Çünkü hissedarların ne yapacağını öngörmek imkansız.
    Görelim bakalım, 9 aylık bilanço nasıl bir rüzgar estirecek? Gerçi hissedarlar biliyor ve mesaj veriyorlar ama yine de inanmak istemiyor insan....
    Mesele nakit ihtiyacı olsa 3 TL ye kadar istedikleri kadar satışı rahatça yaparlar. Bence birilerinden alamadıkları önemli miktarda lot var fiyat baskısı yaratarak ve fiyatın artmayacağını algısını vermeye çalışıyorlar ancak yaptıkları satış kendilerinin aleyhine işliyor çünkü 110 bin endekste yatırımcı ucuz kalmış bu gibi kağıtları görüyor bu işi toparlamaları zor olacak kahraman esnafların

5. Ky açısından gidişat bence iyi bu ortamda fazla kahramanlık sökmez fazla dayanamazlar cepleri yanar. Şirket için tehlikeli bir durum olduğunu sanmıyorum zaten karı düşük göstermek için her yol deneniyor. Bu gergin durum bir yerde ipleri koparacaktır sonrasında fiyat oluşur. Bence beklemeye devam YTD

6. Gentaş hissesinde dün pay satışı gerçekleşti. Şirketin iştiraki olan Genpaz Orman, 1.49-1.52 lira fiyat aralığından 442 bin 731 adet pay satışı yaptı.*

Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

11.09.2017 - 11.09.2017 tarihleri arasında GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile*ilgili olarak 1.49 - 1.52 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve 442.731 adet satış işlemi Tarafımca*gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 11.09.2017 tarihi itibariyle yüzde 9.22 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Genpaz bugün 200bin lot satmış 1,49dan.
    Haberi de seans içinde gönderiyor bugün sattım diye. Enteresan.

Sayfa 108/652 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •