Originally Posted by
zıpzıp
Ali Yaşar kardeş, neden yazmiyoruma gelince burada yazdigim yazılar carpitiliyor, kagit 18 tl.den 59 tl zirve yapmış, % 200 den fazla bi primi kisa surede yapmış tabiki dinlenecek, benim yazilarimda ki hedefler orta ve uzun vadede daha yuksekler olabilir seklinde, yazilarimi saptirmayin, ben su orneklerden yola cikarak orta ve uzun vade tahmunimi yapiyorum, onumuzde Konya çim, ege endustri, kartonsan gibi ornekler var,islem gördükleri fiyatlar 300, lu fiyatlar, ki bunlarin icinde 400 lu fiyatlardan islem gorenler de oldu, simdi size soruyorum, Ben intema gibi bir firmayı bu sirketlerden cok daha degerli hedefleri cok daha yüksek, satislari da cok daha fazla olarak degerlendiriyor ve bu fiyatlari ona gore hesapliyorum, siz hesaplarinizi neye gore yapıyorsunuz, ben burada orta ve uzun vadedeki dusuncelerimi yaziyorum, bazi kisiler de bunu saptirip yok iste niye artmiyormus mus, ta falan da filan, hisse % 200 prim yapmış , dinlenmeden daha yukarilara hic bir kagit gitmez, giderse istisna olur, intema dan bu istisnalar da beklenebilir fakat bunun gitmesine patron karar verir, lutfen yazilarimi carpitmayin, sadece fikirlerimi yaziyorum, kimseye tavsiye degildir yaziyorum,neymis zipzip senin hedefler de yalan olmus, mus, bak kardesim,alirsin almazsin beni enterese etmez ben zaten tavsiye degildir yaziyorum, para kazanirsan bana komisyon mu vericen, bi daha adimi agzina almayin sen ve senin gibilerin amaclari belli, herkesin dusunce, hesap ve zekasi ayri, ben bir sure yazmiyacam diye senin gibiler icin demistim anliyorsun,siz benim ne demek istedigimi anliuorsunuz da niyetiniz kötü, cunku kimseye tavsiye olarak yazilmiyor,herkes baksin basinin caresine...yorumlarim benim fikirlerimdir, burasi forum, iftira atanlar yazilarimi iyi okusunlar, iyi anlasinlar, kimseye tavsiye değildir, hepsinde yazar, iftira atmak dabuyuk günahtır, akilli olun...
Yer İmleri