Sayfa 108/673 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 857 - 864 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

Sn Hayek. Sen hiç sinirlenmezmisin. Hiç srvgyo gibi hisselere içindede olsa dümdüz gitmezmisin

Alıntı Originally Posted by dels Yazıyı Oku
    Sn Hayek. Sen hiç sinirlenmezmisin. Hiç srvgyo gibi hisselere içindede olsa dümdüz gitmezmisin
    Ya adam Spek işte.gerçi işkence yapmadan öttü,ilginç...Spek kendi kendine kızar mı hiç..,,😖

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Oda doğru baksana cevap bile gelmedi😐

4. Sn Batik pasta atabilirsiniz teşekkürler..

Le X820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by tatomoto Yazıyı Oku
    Sn Batik pasta atabilirsiniz teşekkürler..

Le X820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ya arkadaş nasıl bir spegimiz var.kırk yılda bir Spek bulduk,pasta bile söylemiyor,iş başa düştü😊

Bist 100 dışındaki tüm hisseler de bu durum var mi bilmiyorum.derinlik programını kullanmaya başlayalı 3 ay oldu,bu hissede genelde kademeler arasında uçurum var...satış yazınca adam hemen,alt kademeleri boşaltıyor,az sonra düşükten satmaya mecbur olsun diye.almaya kalksam ,hemen üst kademeler kendinin ildugu için ya onları kaldırıyor,ya da iptal ediyor...fiyatini yukarı çeksin diye...bugün 3.40 yazdım,birinde 3.37 den,birinde de 3.36 'dan verdim...adam ya sabrımızı çok iyi ölçüyor...ya da bana böyle acimadizlari düşüyor...bu hissenin speginin özel bir ismi var zaten.Biz ona kısaca O.rkide Ç.çiçeği deriz.,..

Evet bugünden itibaren bekleyelim görelim prensibini bir kenara bırakıp gorelim beklemeyelim prensibi ile hareket edecegiz😊

Gayet sıkıcı olmaya başladı

Sayfa 108/673 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •