Çarşamba kağıt tavan. Devaaaaaammmmm ettttt.
Çarşamba kağıt tavan. Devaaaaaammmmm ettttt.
yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.şahsi değerlendirmelerimdir.
Şimdi bu kağıda biraz da olsa yatırım yapmış biri olarak önce kendimi eleştiriyorum. Öncelikle 'aç gözlü patronların' malına bulaşmanın ne menem şey olduğunu anlayacak yaşta olduğumu söyleyeyim. Doymak bilmeyen, kötü, nitelikli dolandırıcılığın kitabını yazmış patronlardan adam olanını da daha görmedim. Efendim yaş oldu 60. Neyse bu VERTU için bir teknik öngürüde bulunayım ve yatırımcısına da ben dahil sabırlar dileyeyim....
Esasen 2.3x lerde ikili dip yaptı ve şu endekste en pohtan kağıttan bile berbat bir tepki yükselişi yaptı. 5 kademe çıkıp 4 kademesini ertesi gün geri verdi... Bu durumda kağıtta alım yapıp yem olmanın anlamı yok. 3 üzeri 3 değil, 5-6 kapanış yapmadan bu çamura ayak sokulmaz. Malda olanlar için en iyi yol alım veya satım yapmaktan kaçınmaktır...
Alım yapmayın dememdeki ısrarı sanırım 2.75 te kağıda atlayanlar anlamıştır. Buradan çok uzun süre parasını kurtaramayacaklara önerim ise ısrarla SPK'ya hatta yakini olan siyasal iktidarın önemli noktalarına; kağıdın şüpheli hareketlerine dikkat çekmektir.
Sağlıklı güzel günler,iyi bayramlar diliyorum.
YTD
Vertuya 2.75 ten daldım 2.59 a indi ilk kez bulaştığım bir kağıt ama ne yazık ki kağıt bile değilmiş.çarşamba aldığım yere gelirse verdiririm gözünün yaşına bakmaam
KAP: VERTU [ ] VERUSATURK GIRISIM SERMAYESI YATIRIM ORTAKLIGI A.S. OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
23.06.2017 18:45:46
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/613809 DOSYALAR: OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 2017-06-23 DIL SECIMI DIL SECIMI TURKCE INGILIZCE YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? HAYIR (NO) YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO) KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI - YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO) BILDIRIM ICERIGI ACIKLAMALAR ACIKLAMA GIRISIM SIRKETIMIZ SMARTIKS YAZILIM A.S. HALKA ACILMA SURECI KAPSAMINDA 23.06.2017 TARIHINDE (BUGUN) METRO YATIRIM MENKUL DEGERLER A.S. ILE “HALKA ARZA ARACILIK VE YUKLENIM SOZLESMESI” IMZALAMISTIR. KAMUOYUNUN BILGISINE SUNULUR. SAYGILARIMIZLA
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Asıl halka arz kafein yazılım. Daha büyük bir şirket. Aytıca Ağustos'taki temettüye de az kaldı. Yakında hareketlenir buralar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tavan yapmaz bu kağıt
Ramazan Bayramı'nın ulusumuzun diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın
huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dilerim.
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
Yer İmleri