ustad neyapayim persembe/cuma oranimi arttirdim 28/41 arasi topladim bir miktar...daha asagilar dusunurse galipcim diye oransal olarak 90krslara kadar mermi biraktim...endeks toparladiginda bayrakta gonderme planim var bakalim...simdilik yesillerde oyalaniyorum...sonuc olarak bekledigimiz gibi panik gunu degerlendirdi galipcim kademeleri ozellikle zayif tuttugu dikkatinizi cekmistir...bakalim ne olacak...
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Batum dan bir otel satin almis, kapa haber yollamis. O parayla turkiyede yatirim neden yapmaz? Soyguncu ahlak yoksunlari , bir de avgyo icin bedelliye basvurmus yarin belki bir karar cikabilir. Bu adam bir konussa kimlere rusvet verdim diye o zaman saklanacak delik ararlar. Bu adam burdan kazandigini batuma goturuyor , orda da mafyalara rusvet dagitiyirdur yoksa barindirmazlar. Serefli devlet memurlari neden bu adamin tum malvarligina el koymaz? Yatacak yerleri yok hem galibin hem de rusvet yiyen kravatli homo sapienslerin.
Patronunuzun Milli mi tabansız mı olduğunu yarın göreceksiniz bence
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
RİSK ALMAZSAN, SADECE KARNIN DOYAR.PAYLAŞIMLARIM, ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yer İmleri