Sayfa 108/993 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 857 - 864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Rus - ukra restleşmesinde acaba Türkiye ' ye gelen ( son 2 ayda ) Ukra vatandaşı sayısı nedir ? Ukrayna da iş sahibi veya yerleşmiş Türklerden hiç haber alan var mı ? Bu ülke de hayat nasıldır ? Ben ukra dan arazi veya konut alsam, oraya yerleşsem buradaki emekli maaşım kesilir mi ? Bu konularda bilgisi olan varsa buradan veya özelden aydınlanmak isterim.
    yurtdisina yerlestiginiz zaman emekli maasiniz kesilmez

Cok tanidigim var goc eden Ukrayna ya goc eden olmadi ama hicbirisinin maasi kesilmedi

Ukrayna da cok Turk var ozellikle bir sehir var ismini unuttum IT alaninda uzmanlarin cok oldugu bir sehir. Online ticaret ve yazilim alaninda o sehir cok ileri. Turkler genelde orada diye duydum.

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Sokak kürtajlarında ölümüne Reisçi olan vatandaş 1 yılda nasıl azılı muhalif oldu. Ne oluyor bu memlekete?
    https://www.youtube.com/watch?v=Io0mTpepKEI&t=388s
    Yakinda hapse atarlar bu kizi da

cok konusuyo

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Sandık gelince gider oyunu gene aynı partiye verir.....

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sandıkta kime oy verirler bilemem ama milet çok gerildi, her gün zam olur mu a.q ..Memeleket kafayı yedi...Emekli yan geliri olmayan açlıktan ölecek seviyeye geldi...3-5 iş adamını kurtaracak hamlelerle nereye varmak istiyorlar bilemiyorum...Ama ortam çok kötü...

Zam yaptıkça daha çok satıyorum diyen Pastaneciler varmış onların muhitin gelir düzeyi çok iyi olmalı...

Markette fiyatı değişmeyen kornişon turşu ve nutella var

Güzel kız da çekingen. Bir tane cadı tip vardı. Ben onu seviyom.

5.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Sokak kürtajlarında ölümüne Reisçi olan vatandaş 1 yılda nasıl azılı muhalif oldu. Ne oluyor bu memlekete?
    https://www.youtube.com/watch?v=Io0mTpepKEI&t=388s
    AKP iktidarında 'ünlenen' Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne ilişkin “sözde başkanlık sistemi†dedi, "Ben de Türkiye’nin 'güçlendirilmiş parlamenter sistem'e ya da başka bir tabirle 'Başbakanlık hükümet sistemi'ne geçmesinden yanayım. Bu konuda iktidarın değil muhalefetin tarafındayım" ifadesini kullandı.

nassssıl oluyor ama

6. Sokak kürtajlarını kasten izliyorum. İzlenme oranı artsın beğeni atıyorum. Artık muhalif taraf bilgi düzeyi ve baskınlık anlamında arayı açıyor. Ben akp ye yüzde 25 altı oy oranı çekiyorum. Hayaldi gerçek oldu. Ben zamların pompacıların mesaisinin devamını dilerim.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Sokak kürtajlarını kasten izliyorum. İzlenme oranı artsın beğeni atıyorum. Artık muhalif taraf bilgi düzeyi ve baskınlık anlamında arayı açıyor. Ben akp ye yüzde 25 altı oy oranı çekiyorum. Hayaldi gerçek oldu. Ben zamların pompacıların mesaisinin devamını dilerim.
    O sokak kürtajlarına pek güvenmeyin, gördüğüm kadarı ile büyük şehirlerde ve işlek caddelerde yapılıyor o kürtajlar, Anadolunun bağrından çıkmış bir BAĞ-GUR'lu olarak, buralarda pek bir şeyin değişmediğini söyleyebilirim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Muhalefetin bunca zamandır yapamadığını, zam yapınca..
    Arayı açan muhaliflik olmasa gerek..

Sayfa 108/993 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •