Sayfa 108/1011 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 857 - 864 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Adama demezler mi buyur kardeşim
    Tarım kredi devlet marketin de yap o zaman Show da görelim
    0 karlılık ile sat Elektirik kira personel masrafını koy üstüne

Mümkün değil ... yapamazlar

Ürüne zam geliyorsa kiraya zam geliyorsa personele zam geliyorsa vergiye zam geliyorsa bim ne yapsın

Bim mi bu ülkeyi bu duruma getirdi getirenler belli fakirin anasını ağlattı mevcut iktidar sandıkta gerekeni yapacağım

2. Tüketim maddelerindeki fiyat artışlarını marketlerin fahiş kar oranlarına bağlayan Erdoğan'ın çocuklarının sahibi olduğu "Çay Saati" isimli kafede; son 6 ayda TÜİK'in açıkladığı enflasyon oranının yaklaşık 2 katı kadar zamlanarak çay 21, Türk kahvesi 42, kutu kola 53 TL oldu.

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Adama demezler mi buyur kardeşim
    Tarım kredi devlet marketin de yap o zaman Show da görelim
    0 karlılık ile sat Elektirik kira personel masrafını koy üstüne

Mümkün değil ... yapamazlar

Ürüne zam geliyorsa kiraya zam geliyorsa personele zam geliyorsa vergiye zam geliyorsa bim ne yapsın

Bim mi bu ülkeyi bu duruma getirdi getirenler belli fakirin anasını ağlattı mevcut iktidar sandıkta gerekeni yapacağım

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Tarım kredi de çoğu ürün BİM’den daha pahalı

Belli bir kısım ürün ise hemen hemen aynı

Bim öcü gösterilmeye çalışılıyor ....kendi suçlarını getirdikleri durumu marketler getiriyormuş havasına getiriyorlar

BİM’in suçu yoktur mimimum karlılık ile çalışmaktadır bence
    bim az da olsa kar marjını tutturuyor...bir de carefour var...adamlar 20 yıldır zarar eder, resmen amme hizmeti yapıyorlar...devlet carefour a üstün hizmet madalyası versin, zararına satış yapıyor diye...ben şahsen üzülüyorum bunlara, kalite-performans olarak da bim den bile iyi sayılır...neden kimse carefour a teşekkür etmiyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    ....kendi suçlarını getirdikleri durumu marketler getiriyormuş havasına getiriyorlar
    bilinçli insanlar bunu kolayca kavrıyor
    amaç gündemi anında değiştirim kendi pisliklerini unutturup bir süre zaman kazanmak ama bu durum sürdürebilir olmadığı kesin

5. Neymiş efendim avrupada abd de marketler boşmuş raflar boşmuş

hadi oradan kimi kandırıyorsunuz siz

resmen milletin aklıyla dalga geçiyorlar ... Senin vatandaşın yüksek enflasyon karşısında ezildiği için raflar dolu

sen vatandaşı enflasyon karşısında ezdin bizde seni sandıkta ezeceğizz
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku

resmen milletin aklıyla dalga geçiyorlar ...
    bu sabah yan topiğe eklemiştim ya bu dalga geçmek değil de nedir ?

Ticaret Bakanlığı'nın yayınladığı yeni yönetmeliğe göre şube sayısı 200'den fazla olan zincir mağazalar, satışa sundukları ürünlere ilişkin verileri Ticaret Bakanlığı'nın sistemine aktaracak.

Yorumu: Avukat kadir kurtuluş bunu 2 yıl önce bakanlığa önerdi. Ama dinleyen olmadı!

Ticaret Bakanlığı'na sorulması gereken avukat sizden değilmiydide red ettiniz şimdi zaman mı kazanmaya çalışıyorsunuz diye

7. Efenim tekrar altını çizmek istiyorum

Yüksek enflasyon

toplumlarI ahlaksızlaŞTIRI , hırsızlıklaŞTIRIR , StokçulukLAŞTIRI , FUHUŞ ARTAR aklına ne gelirse tüm kötülüklerin ANASIDIR

ENFLASYON İLE SERT MÜCADELE DERHAL YAPILMALIDIR .

FAKİRİ DAHA FAKİR YAPAR

ZENGİNİ DAHA ZENGİN YAPAR

TOPLUM ARASINDA KUTUPLAŞMA UÇURUM FARKLAR OLUR .....

ENFLASYONUN BAŞI EZİLMELİDİR NOKTA
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Teknik açıdan alan satan duruma bakarsak long avantajlı gibi duruyor lakin

2 gündür vobtaki hareketler longü ürkütmeli

Dün akşam seansı bugün akşam seansı

Uçan piyasa da böyle gevşeme olmaz arkadeş bana ters zıkkım gibi durmalı piyasa uçuyorsa bence tabi
    dayu durum nasıl şimdi....vob şort lehine mi long lehine mi....

Sayfa 108/1011 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •