Sayfa 108/199 İlkİlk ... 85898106107108109110118158 ... SonSon
Arama sonucu : 1589 madde; 857 - 864 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Hisse aldın mı, sadece yükselirse kazanırsın.
    Ama vob öyle değil, poz. olsun olmasın teminattaki tüm paraya hergün çatır çatır nema veriyorlar.

2. Makinada 3 dene endekis lönküm var, her gün çatır çatır nema veriyorlar, endekiste yükselirse para katlandıkca katlanıyor, trade yapmayı da becerebilirsen vobda sırtın yere gelmez

3. Memed abi nin o kadar karton kutu olsun ,cycle olsun hiperbol olsun anlattigindanbhic feyzlenmemissin. Asla basaramayacaksin.[emoji3][emoji3]

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Memed abi nin o kadar karton kutu olsun ,cycle olsun hiperbol olsun anlattigindanbhic feyzlenmemissin. Asla basaramayacaksin.[emoji3][emoji3]

memedabi dün fiyat diye bir şeyin olmadığını ispatladı çok tepki çekti.

25 000 lik ev 2 milyon oldu grand hiperbolik super cycle bu fiyatı nerden bileceksin fiyat diye bir şey yoktur dedi.

5. Ben sitirateşi planıma harfiyyen uyacağım. 4.cetonu 9990 a gelürse atarım.
    Fiyat benim için vardır, belki memedabi için yoktur

6. Dayucum makinadan donu pardon cetonu kurtardın mi. Olmasa iki bir salla kurtar cetonu bizde rahat edelim

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    memedabi dün fiyat diye bir şeyin olmadığını ispatladı çok tepki çekti.

25 000 lik ev 2 milyon oldu grand hiperbolik super cycle bu fiyatı nerden bileceksin fiyat diye bir şey yoktur dedi.
    İşte bozkurt basaramayacak, kapatsın topigi... Fiyat şeytandır bakma diye diye suyun içindeyiz . Adamlar spottan viop oluşması gerekirken tersine dondurduler.. şeytan fiyat değil bunlar çıktı. Asla basaramaycaksin bozkurt asla...

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dayucum makinadan donu pardon cetonu kurtardın mi. Olmasa iki bir salla kurtar cetonu bizde rahat edelim
    Herif fırsat verirse 3.cetonu kurtarıcam ama 2si kesin kaldı bi süre kurtulmaz diye düşünüyorum, aslında benim amacım 4.cetonu iyi yerden makinaya sallamak ama bugün o da olmaz sanırsam.
    Düşsede bende çıksada bende sitirateşisini uyguluyoruz

Sayfa 108/199 İlkİlk ... 85898106107108109110118158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •