bugun bi sürpriz yapıp 35 lerde kapatabilir ytd
bugun bi sürpriz yapıp 35 lerde kapatabilir ytd
sizden ilk defa olumlu birşey okudum hadi hayırlısı (:
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
her ne kadar saysakta sövsekte kızzsakta ortagı oldugumuz bi hisse sonuçta kızdırdıgı çok olmuştur bugun bi sürpriz yapsa bari hisse benmkisi sadece bekleyip görcezz![]()
Bugün matrikste okudum galiba.clebi Hindistan yer hizmetleri ile ilgili bir firmayı almak istediği.detayli bilen varmı.haberi tekrardan bulamadım
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
https://tr.investing.com/news/world-...bakanlg-502706 haber burda bakabilirsin yeni senden duydum bende
haber dikkat çekici ama hisseye en ufak bi yansımaası yok
Bayram tatili sona ermesine rağmen İstanbul Atatürk Havalimanı’nda uçak ve yolcu sayıları yüzleri güldürmeye devam ediyor
Atatürk Havalimanı'nda 08.09.2017 Cuma günü 150.571 yolcuya hizmet verildi. 1469 uçak iniş-kalkış yaptı.
Yaz sezonunun sonuna yaklaştığımız bugünlerde gelen sevindirici haberleri DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak twitter hesabından paylaştı. Ocak; “Atatürk Havalimanı'nda 08.09.2017 Cuma günü 150.571 yolcumuza hizmet sunuldu; iniş kalkış yapan uçak sayısı 1469 oldu.Hareketliliğin devam ettiği Antalya Havalimanı'mızda ise* aynı gün 126.694 misafirimize hizmet verildi; 721 uçak trafiği gerçekleşti.†diye yazdı.*
Hindistan olayi haftaya etkisini daha belirgin gösterir. ..ihaleyi ve air indianin yer hizmetleri ve 9 aylik blancoyla iyi yere gelecek tir...sadece sabir
28 lira iken yazmıstım 40 liraya gider diye yol yarılandı
Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir
Yer İmleri