Sayfa 108/218 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 857 - 864 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Hocam, Ardahan'da bulunan Urus cenazesi var ya, bir de batan Urus gemisi bunnar arasinda bir baglanti var. Bugun marmaray'da sebep belirtmeden yolculari bosalttilar.

Bugun cuma, bugun yarin bir huber gelir.
    Urus gemisi çok gizemli bir oley.

Bilmemnereleri gören radarların var, Kilyos açıklarında koyun gemisi ile çarpış.
    Koyun gemisi ayakta.
    Urus gemisi Karadeniz'in dibine...

Hiç bir seneryoya tutturamadım.

2. Ayvanori bence guzu sensin!

3.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Urus gemisi çok gizemli bir oley.

Bilmemnereleri gören radarların var, Kilyos açıklarında koyun gemisi ile çarpış.
    Koyun gemisi ayakta.
    Urus gemisi Karadeniz'in dibine...

Hiç bir seneryoya tutturamadım.
    Abi ben yeraltindan hec bir yere gitmem...Tirtil miyim be ya...Yerustunden giderin ben...

4. Ayva titremeler başladımı?

Cuma kapanışı böyleyse, haftaya selayı veririz senin..

Helvan için özel bir isteğin varmı? İrmiğini özel getirdicez:)

Alıntı Originally Posted by Yavuzadana0101 Yazıyı Oku
    Ayvanori bence guzu sensin!
    Abi analizi güzel yapmak lazım...yazılanların içinde ...benim bir tahminim var ama kimseye söylemem...analizi az da olsa öğreniyoruz...sanatçı ruhlu güzel insan

GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. url=http://hizliresim.com/p0AbRq][/url]

Metin Uca @MetinUca
    Ey güzel halkım Pınar boykotun nasıl güzel tutmuşâœŒï¸yandaş patron efkardan kendini Arnavutköy'de balıkçıda rakılı masada bulmuş (yan masamda)
    Efkardan uldugunu nerden biliyon??? Belki zevkten balikciya oturmustur.

Bunun bubasi Selcuk Yasar, didesi Durmus Yasar. Didesi, 1927'de Ezmir Seritciler carsisinda bir dukkan acmis, denizcilik malzemeleri ve boya satmaya baslamis. Ufak bir dukkan, bu dukkanda bulunan bir çan, 70-80-90'li yillarda Yasar Holdingin yonetim kurulu toplantisinin yapildigi salonda, Selcuk Yasar'in oturdugu yerin basinda dururdu.

Selcuk Yasar, yonetim kurulu toplantisinda katilanlarin meseleler hakkinda tartismasini istermis. Tartismalar ayyuka cikanda, masanin basindaki zili calarmis. Zil calindigi anda tartismalar aninda biter, artikin çıt cikmazmis. 3-4 dakikalik sessizlikten sonra artikin Selcuk Yaser konusurmus.

93.300 asagi kirildiginda artikin hep Ayvagubekli Nori gonuscek. Cit cikmacek...

7. Abi benim bu kadar kesin yazdigima bakip sakin pozisyon falan acmayin haa...

Beni gelipnkizdiriyorlar biliyon nu, ben de unlari kizdiriyon abi... Yogusam pozisyona erken girdim, bugun mefta olmadiysam sanliyim yani.

Yazdigim gibin paramin 40'da birini koyuyom abi, giderse 1 gider, 39'u durur. Kaldi ki, son bir senede 70.000 puvan aldim.

Gumar abi bu is...

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi benim bu kadar kesin yazdigima bakip sakin pozisyon falan acmayin haa...

Beni gelipnkizdiriyorlar biliyon nu, ben de unlari kizdiriyon abi... Yogusam pozisyona erken girdim, bugun mefta olmadiysam sanliyim yani.

Yazdigim gibin paramin 40'da birini koyuyom abi, giderse 1 gider, 39'u durur. Kaldi ki, son bir senede 70.000 puvan aldim.

Gumar abi bu is...
    nööri ben sana uyup ihtiyacımın fazlasını short viop a gömdüm ve de battım. ne olcek şimdi.

şaka be viop nedir bilmem bile. haberlerini okuyorum.

Sayfa 108/218 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •