Sayfa 109/997 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. abla ya bize farklı şeyler de anlatsana.

2. abla tr cennet mi diyorsun? hızlı konuş malum yaşlılık biraz ağır işitiyorum da.

3. abla burda saman bile yetişmiyor, bak ithal ediyormuşuz:
    Türkiye beş yıl sonra saman ithal etmeye başladı
    Hayvancılık sektöründe dışa bağımlılık artarken, sığır ithalatında dünya ikincisi ve Avrupa lideri Türkiye, 5 yıl aradan sonra tekrar saman ithal etmeye başladı. Bulgaristan'dan ithal edilen yaklaşık 4 bin ton saman İzmir Limanı'na geldi

4. abla cennette saman yetişmez mi?

5. Bana göre sorun ekonomik değil kültürel.
    Hep dediğim gibi toplumumuzun ortalama eğitim seviyesi, farkındalığı ve kültürm seviyesi daha iyi bir ekonomi için maalesef yetersiz.
    Mevcut şartlar altında yapılması gerekenlerin ekonomi yönetimi tarafından büyük oranda doğru olarak yapıldığı kanaatindeyim.
    Son 15 yılda sayısız siyasi, askeri, toplumsal sorun yaşanmasına rağmen, darbelere ve küresel krizlere rağmen ülke hala sapasağlam ayakta ise nerede başarı var diye sormak bence abes olur.
    Bu kaotik olaylar başka bir ülkenin başına gelseydi veya bu olaylar başka bir hükümet zamanında olsa idi bugün çok başka şeyleri konuşuyor olurduk.
    Tamam herkesin siyasi görüşü olabilir ama lütfen biraz insaflı olmaya çalışalım.
    Komedi filmi figürü gibi muhalefet liderleri bu ülkeyi yönetiyor olsa idi şu anda ülke büyük bir sessizliğe bürünmüş olurdu. Bakın insanlar Iphone 8 çıkmış alalım derdindeler.
    Belli bir kesim 2002'den beri sürekli ülke batacak yaygarası yapıyor yıl olmuş 2017 hala batacak.
    Anlatabiliyor muyum?

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    ablacım iyi olduğunu düşündüğün şeyleri yazda tartışalım.
    nelerimiz iyi merak ettim.

6. tavsiye ederim pili iyi gidiyor 1 hafta kadar.

7. Çok merak ediyorum malum şahıs sürekli bir biçimde hakaret kelimeleri kullanıyor sürekli aşağılamaya çalışıyor siz ve sizin gibi burada bulunan insanlar hiç rahatsız olmuyor musunuz?
    Yoksa bu bizden deyip susuyorlar mı insanlar?
    Ayıptır ya ayıp.
    Ben bir kadın olarak burada bu tip bir canlının hakaretlerini işitiyorum herkes işitiyor bir Allah'ın kulu da ya sen ne diyorsun demiyor.
    Sağolsun Ahmetg geldi rahatsızlığını belirtti.
    Onun dışında kimseden tepki görmüyorum ve çok şaşırıyorum.
    Herşey siyaset mi? İnsanlık ve insanlığa ait değerler yok hükmünde mi?
    İnanın aşağılamaksa mesele, hakaretse mesele ben ondan bin beterini beceririm ama kurallar bana işler ve ceza verirler. İşte dedim ya ülkeme dönünce bu kesimleri görünce Ak Partili oldum diye. Onlarda gördüğüm karakter eksikliğinin başında adalet, insaf vs değerlerini yitirmiş olmalar geliyordu.
    Aynı durumu burada da net biçimde görüyoruz.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    abla fetva ver tez kellesi vurula diye.

8. Samanı siz yetiştirin o zaman neden yetiştirmiyorsunuz?
    Devlet mi gidip samancılığa girecek?
    Köylerde millet tavuk bile beslemiyor.
    Neden? Çünkü refah heryere yayıldı ve herkes kolayı seçecek lükse sahip.
    Ülke batmış olsa kötü olsa bakın o samanı nasıl öle bite üretiyorlar.
    Bu herşeyi devletten bekleme kafası da işte bahsettiğim kültürel geri kalmışlığımızın zihinsel sıkıntılarımızın bir göstergesi.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    abla burda saman bile yetişmiyor, bak ithal ediyormuşuz:
    Türkiye beş yıl sonra saman ithal etmeye başladı
    Hayvancılık sektöründe dışa bağımlılık artarken, sığır ithalatında dünya ikincisi ve Avrupa lideri Türkiye, 5 yıl aradan sonra tekrar saman ithal etmeye başladı. Bulgaristan'dan ithal edilen yaklaşık 4 bin ton saman İzmir Limanı'na geldi

Sayfa 109/997 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •