Sayfa 109/964 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 865 - 872 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Doktorum memsa nin sahibi sensin patrondan fazla hissen var ya... Farkinda degilsin galiba...

Hadi git isine doktor isim var... Sen yaz toplu yarin cvp veririm sana...

Aman ha dikkat et iflas talepli davalar mavalar... Sen uzulmesen de biz sana uzuluruz. Elinde kalmasin hisseler sonra...

De hadi sen yaz yarin cvp veririm. Kendi hissenle ilgili sorularin varsa onlari da yaz... Yardimci olalim sana...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. Bak sana 160 küsür kişiye bunları yapmıyorsanız o GK boş... DANIŞTAY çoğu isteklerinizi KADÜK etti

Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    1- GK da şirkete verilen cezaları istifa eden YK ve o dönemdeki YK üyeleri ödeyecek diyecek misiniz... SPK bunu ilk GK yaptırın demiş...

2- çağrı işi yattıysa GK da o birleşmeyi İPTAL ettirecek misiniz...

Yoksa yoksa ..... Bakalım GK yaptırdığınızda kime hizmet ettirileceksiniz

Bari şu ramazan günü YALAN KONUŞMA...

3. YAPMA etme yalan konuşma!!!!

Kervanda 30-35 milyon LOTUN gerisi kimde...

Memsa da da aynı durum yıllardır yazarsın hala sokaktaki borsa bilmez memet emmi gibi yazarsın!!!

4. Son bi akıl vereyim... Yapacağınız genel kurula 10-20 yaşlı başlı adam gelir kimliğini gösterir GK da 2-3 saat oturur sizleride sütü dökmüş kedi misali eve yollarlar

Bunları bilmen lazım... Elindeki lotu millete göstermek istedikten sonra!!!

Şimdi bu yazdığımı ne anlayacan kapasiteni göster millete ... 110 milyon hisse nerede

5.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Son bi akıl vereyim... Yapacağınız genel kurula 10-20 yaşlı başlı adam gelir kimliğini gösterir GK da 2-3 saat oturur sizleride sütü dökmüş kedi misali eve yollarlar

Bunları bilmen lazım... Elindeki lotu millete göstermek istedikten sonra!!!

Şimdi bu yazdığımı ne anlayacan kapasiteni göster millete ... 110 milyon hisse nerede
    40 milyon lotumuzu sana 2,00 den verelim alacasan al almıycasan, alabilecek kapasiten yoksa boş yere. laf canbazlığı yapma. kimse çoluk çocuk değil ki niyetini anlamasın. 4 yıl üzerine maliyetimizin 4 katını koy 2,00 eder. ok mi daha aşşası yok. YTD

6.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Doktorum memsa nin sahibi sensin patrondan fazla hissen var ya... Farkinda degilsin galiba...

Hadi git isine doktor isim var... Sen yaz toplu yarin cvp veririm sana...

Aman ha dikkat et iflas talepli davalar mavalar... Sen uzulmesen de biz sana uzuluruz. Elinde kalmasin hisseler sonra...

De hadi sen yaz yarin cvp veririm. Kendi hissenle ilgili sorularin varsa onlari da yaz... Yardimci olalim sana...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın frecell abem şimdi bu memsa 9 guruşa düşende ben gireyüm diyom bu hisseye emme patrondan çok bu arkideďte lot varsa ben bu arkideşin lotlarındanmı para kazancam inan benüm içün farketmez frecel abem ha memsanın patronu ha bu arkideş alırım 1 gademe yukardan satar geçerüm benüm borsadan anladuğum hisse ciklet değerindende düşükse o hisseye girerüm. Bi sakız 25 guruş memsa 9 gurus oldugunda 3 sakız parası fena değül hani. Emme dedüm ya patron veya baskası beni ilgülendirmez 1 gademede iyi para bıragır gelsin gaymeler çalsın sazlar. Sinra bizim mıhtarda desünkü bana helal laaa sana mıstıfa patron gibi adamsın. Haggaten kervandan iyi bir parayla çıkınca girem ben bu memsaya seni seviyoruz frecell abem seni dinlemesek 18 guruştan hissemizi vereceğdük volbor abem öyle didiydide satın sıfır büyük falan filan diyodu memsa sakız parasından bilem ucuza şincik gözümü cikletten bilem ucuz olan memsaya al sat yapmak için diktim. Öyle alamda bekliyem diye değil beklenilecek bir hissede varsa benüm gözümde kervandır ve yatırımcısını öylede böylede güldürcektir.Allah her iki dünyadada her işini rast getirsün binlerce kez senden razu olsun frecell abem.

7. GÜNDELİKÇİ kardeşim hiç bir oluşuma katılmazsan HEDER olur gidersin... Sen önce bi oluşumun parçası olmayı öğren sonra seni adam yerine koyayım mı bundan sonra

AL SATÇI yavrucuğum benim...

Alıntı Originally Posted by hasson34 Yazıyı Oku
    kendi özel durumumdan dolayı hiç bir oluşuma katılamadım. Ancak dediğiniz gibi gk da ky lehine olan gündem maddelerine oy verme hakkımı tabi ki ky den yana kullanmak isterim. Forumları takip ediyorum. ogün yaklaştığında bu konuda nasıl yanınızda olacağım bilgisine ulaşır ve yanınızda olurum sayın freecell. YTD

8. vay be gönlü zengin GÜNDELİKÇİNİZDe varmış...
    Tabi ki yersen diyecem... zaten yiyen yiyor senin gibilerin yazdığını

Alıntı Originally Posted by hasson34 Yazıyı Oku
    kot dışına çıkarsa benim 80 bin TL baticek. Şayet fesih davası açanlar ve ifa davası açanlar mağdur olmayacaksa kot dışına çıksın isterim. Çünkü bendeniz ne fesih davasına dahil oldum ne de ifa davası açtım. ohhh oh sonunda kurtulucam bu hisseden. kot dışına tilki. fesih davası ve ifa davası açanlar kanunen alacaklarını alıcek. bendeniz seninle batıcem.. işte bu yaaaaa. bak çok korktum di mi. hemi de 80 bin TL batıcek diye korktum. YTD

Sayfa 109/964 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •