he batık durumda iflas eder mi edebilir bu durumda elindeki hisse değersiz oluyor olabilir değersiz zaten şu ortamda satmaya kalksan en fazla 0.15-0.20 kuruş verirler bu fiyata da mensa satılıyordu bir zamanlar borsada o duruma gelmiş gibi y.t.d.
he batık durumda iflas eder mi edebilir bu durumda elindeki hisse değersiz oluyor olabilir değersiz zaten şu ortamda satmaya kalksan en fazla 0.15-0.20 kuruş verirler bu fiyata da mensa satılıyordu bir zamanlar borsada o duruma gelmiş gibi y.t.d.
http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirke...masiDosya/3292
ŞİRKET GÜNCELLEMEYİ YAPMIŞ EKLERİ KOYMUŞLAR BİLGİ EDİNMEK İSTEYEN BAKA BİLİR.
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
olası bir iflas ta hem genpower holding hem gen yatırım holding tarihe karışır şeker piliç gibi çbs boya uzel gibi tarihe karışan hisselerden olurlar 0.10 kuruşa düşen hisseler hepsi battı ranlo favori mensa gibi
İnşallah batarlar
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Murat bey ve formdaki yatırımcı arkadaşlara duyurulur;
Elimde 4 yıldan beri beklemekten sıkıldığım 28.000 Adet satılık hisse var hemde 0,15 kuruştan isteyen, parası fazla olan, ben kumar oynamak istiyorum diyen ciddi alıcı varsa bana mesaj atsın. pazartesi günü bitirelim işi. Hiç olmazsa bu stresten bir nevi kurtulurum. mahkemeden sonra ya iflas ederde param yok olacağına 4.200TL cebimde olur. Özellikle adliye personeli arkadaşa duyurulur!!!!!!.....
bilir kişi raporları ile kayyum raporları sunulmuş bunlara itirazı olan var mı diye sorulmuş şayet itiraz durumu yoksa 25 ekim de sonuç çıkar mahkeme den 1 nci olasılık iflas etmesi 2 nci olasılık iflas erteleme nin kabul edilmesi 3 ncü olasılık o tarihe kadar alacaklılar ile anlaşma sağlanırsa davanın düşmesi (bu zayıf ihtimal olmaz)
benden de almak isteyen olursa 0.50 kuruşa almıştım 0.80 kuruştan satabilirim 5000 lot toplamda 4000 tl ye veririm ama herhalde şu ortamda bu fiyatı kimse vermez ama borsada olaydı şu an en az 0.60 kuruştan işlem görmeye devam ederdi bu da bir gerçek mahkeme gününe kadar 0.60 0.70 0.80 kuruşlarda dolaşırdı şeker piliç bile batmadan önce 1.10 du düşün yani batacak hisse 1.00 ediyorsa bu da 0.60 0.70 0.80 kuruş yapsın yani yapmıyorsa da batsın kardeşim yani 0 kuruş olsun farketmez
yazdıklarım yatırım tavsiyesi olamaz
Apsuvahamza;
15 kuruştan alıcı çıktı mı?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri