Sayfa 109/597 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 865 - 872 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    Baticim dunya cimento birligine katilmis.Inanin artistlikte uzerinize yok.Yatirimci ne olmus umurlarinda degil.
    Bakin 2018 hisse yabanci orani %4.98.....Duse duse 1.22 lere gerilemis.Gun itibari ile %1.90 civari.
    Ya yabanci ayagina bosalttiginiz mallari geri alacaksiniz....yada yeni bir yabanciya duruvereceksiniz.
    Yerli ky icin bosuna hayiflanmiyoruz yani. Bu capsiz .......yoksunu patronlar sayesinde sektorun icine
    edilmis durumda. Hadi bakalim horon tepip el cirpmaya devam....
    Itibarsizlik zor be kardesim....kimsenin orali oldugu yok. Dedimya ky hakki bogazinizda dugumlendi kaldi.....zamani gelince
    kusacaksiniz gari.
    Ytd.[emoji35]
    Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. hisse tekniği nasıl bir yorum yapabilecek var mı?
    direnç kaçta? orası ne durumda?
    Saygılar,

3. Ya anlamadığım bi şey var bazı arkadaşlar burada işini gücünü bırakmış hisseyi kötülüyor. Beğenmiyorsanız çeker gidersiniz.

Alıntı Originally Posted by ekber Yazıyı Oku
    Ya anlamadığım bi şey var bazı arkadaşlar burada işini gücünü bırakmış hisseyi kötülüyor. Beğenmiyorsanız çeker gidersiniz.
    Her yeni gelene dert mi anlatacaz.neyin ne olduğunu merak ediyorsan arşivi aç oku.

5. Hic okumaya gerek yok ben bu hissede kazanmisim. Benim icin sorun yok

Alıntı Originally Posted by ekber Yazıyı Oku
    Hic okumaya gerek yok ben bu hissede kazanmisim. Benim icin sorun yok
    Hah ne güzel nadir kazananlardansın.bu konuda seni tebrik ederim.samimi bir şekilde hayrını gör güle güle harca.sncak neyin ne olduğunu bilmeden ve geçmişi yaşamadan kimseye çekip gitsin deme.

7. 1966 yılında Batıçim ile temelleri atılan ve bugün sadece Ege Bölgesi’nin değil, Türkiye’nin en önemli sanayi gruplarından biri* konumunda bulunan Batı Anadolu Grubu, Dünya Çimento Birliği’nin üyesi* oldu.

* * Batı Anadolu Grubu İcra Kurulu Üyesi Feyyaz Ünal, Türkiye’nin* dünya çimento ve klinker ihtiyacı söz konusu olduğunda çok önemli bir* konumda bulunduğunu belirtti. Ünal, “Önümüzdeki yıl Türkiye’nin rakibi* olan ülkelerde değişik nedenlerle önemli duraksamalar yaşanacak ve* ülkemiz 2019 yılında dünya çimento ihracatında kritik bir konuma sahip* olacak. Biz de 2019 yılına hazırlanırken sektör odaklı uluslararası* bir platformda ülkemizi temsil edecek olmaktan memnuniyet duyuyoruz”* dedi.

* * Dünya Çimento Birliği Genel Sekreteri Norman Greig, Batıçim’in Dünya Çimento Birliği’ne katılımı nedeniyle çok memnun olduklarını* belirtirken, “Dünya çimento endüstrisinde önemli bir yere sahip olan Türkiye’nin önde gelen oyuncularından biri olan Batıçim ile, çimento* endüstrisini dünya çapında tanıtma ve endüstrideki en iyi uygulamaları* paylaşma yolunda beraber çalışmayı büyük bir heyecanla bekliyoruz.”* şeklinde konuştu.

* * Batı Anadolu Grubu bugün Batıçim ve Batısöke çimento* fabrikalarında yıllık 4,05 milyon ton klinker üretim kapasitesi ve 5,8* milyon ton çimento üretim kapasitesi ile faaliyetlerine devam ediyor. 2013 - 2018 yılları arasında toplam 1 milyar TL yatırım yapan Batıçim Batı Anadolu Grubu ayrıca Batıbeton İzmir, Manisa, Aydın, Balıkesir, Muğla ve Denizli il ve ilçelerindeki toplam 3 milyon metreküplük* kapasiteye sahip 22 hazır beton tesisi ve 1.100 çalışanı ile bölge* ekonomisine ve istihdama önemli katkılar sağlıyor.

* * Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com

8. Döviz kurları günü son üç ayın en düşüğünden kapattı...yükselirken her gün şu kadar zarar yazdık diye hesap yapan arkadaşlar bir zahmet ne kadar kambiyo karı yazmış durumdayız an itibari ile bir hesaplasanızda bizde öğrensek iyi olacak.

Sayfa 109/597 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •