Sayfa 109/216 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

1. %14 düşmüş çok değil.
    karamsar olmayın.
    sizleri seviyorum.
    komşunuz pilavcı
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    %14 düşmüş çok değil.
    karamsar olmayın.
    sizleri seviyorum.
    komşunuz pilavcı
    Fazla pilav matematiğe kötü geliyor demekki.

3. Selam Julia
    Ben daha arz olmadan doğru fiyat 35 olmalı diyordum (inanmayan o günlere bakabilir) ona rağmen tepki çekiyordum. Benim hedef gerçekleşti.
    Sen kalkmış 30'un altını hedef gösteriyorsun, insanlar kızmayıp ta ne yapsın..

Neyse ben düştükçe alıyorum, Allah ömür verirse 2019'da enflasyondan daha iyi bir kar ile satabileceğimi düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    %14 düşmüş çok değil.
    karamsar olmayın.
    sizleri seviyorum.
    komşunuz pilavcı
    Dünyanın En Zor İşi; Cahil Birine, Kandırıldığını Anlatmaya Çalışmaktır

4. iskontoli hisse satılmadığını kimse söyleyemez.bu gerçek ama kime hesap soracağız ki.minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır.

5. galiba herkes çok kızgın benim gibi.bu kadar aşağı fiyatları göreceğimizi zannetmiyordum.bir tepki gelir diye bekliyordum.ama galiba ne makro nede toki hisseye sahip çıkmayacak yakın zamanda öyle görünüyor.ama yine de son gülen iyi güler mantığını bırakmamak lazım.yarın maaş alınca ilk iş hisse almak olacak ve her ay devam edecek.destek olan herkese teşekkürler.moralları bozmayalım.

6. 30 lirayı görmez ama olur da görürse ben bu sertifikadan alırım.

hiç kimse su fiyatı görmez diyemez,, çok yüksek fiyattan arz ettiler bence ,, makulu 25 tl ,, şimdi parayı verecen ,, evi ne zaman alacan belli değil ,,
    Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap

Adamlar 42,5 ten satmiş gitmiş ,, satan adam sattıktan sonra ne olsa umrunda olmaz ,, sen evini araba sattıktan sonra merak ediyormusun ne olacak diye o ev araba ,, yoluna bakarsın .. adamlar 42,5 tan satmiş çekilmiş ,, bu sertifika çıkarılmadan önce 42,5 ten alanların geri iade hakkı olması gerekirdi
    Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap

Sayfa 109/216 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •