Sayfa 109/330 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon
Arama sonucu : 2637 madde; 865 - 872 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Isyatirimdan tebe tebden isyatirima dolasiyor hisseler
     Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku
    SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Niye burdayız? Cevabı sn. Kartopu vermiş elinize sağlık ,
    Syg.
    gedik inveo aile şirketi bir yerde şahıs şirketi kurumsallığı yok bazen yeniden değerlemeden bazen yatırım faaliyetlerinden bazende finansal yatırımlardan kar gösteriyorlar bilançoya bakınca kasada para yok aynı rulet masası gibi bu tür hisselerden almam adını bile anmam lafini etmem sogun şirketine alet olmam o kadar kar ediyorsa niye temettü vermiyor bana göre soygun şirketi temettü vermediği için . y t d
    SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Sn Kartopu nun yorumlarına elbette bende katılıyorum.Ancak İs gurubu show yaparken ,genel işlem hacimleri ort.150 milyarda dolaşırken bilanço dönemine 1ay kalmış beklentiler yüksek iken son bir haftadır devamlı aşağı zorlaması moral bozucu.İlla hergun %3/5 yada tavan olacak değil ama istikrar bekliyoruz.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Sürekli "şu gidiyor, bu gitmiyor" kıyaslamaları sıkıcı oldu artık. Açıp günlük grafiğine bakarsanız ne kadar gidip ne kadar gitmediğini görürsünüz.
    Bundan daha istikrarlı nasıl olabilir. Bu kadar yükseldikten sonra 2 taban yapmadan sindirmeye çalışmasına şükrediyorum.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Tşk.ler..ben kağıdın lüzumsuz şekilde ederine gitmemesine sitem yazınca bazı tecrübeli yorumcular çıktı ya biraz oyalansin modunda.Bist de 1ayda %500yapan sağlam firmalarda var.Madem gelecek satın alınıyor su aralar 45/50araliginda olmalıydı..su aralar atıyorum 45 olsa idi ammada gitti be artık riskli diyecek bir arkadaş var ise ben bir daha yazmayacağım.İs girişim gidiyorsa buda gitmeli...
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bence 200mr hacimin değeri 50tl ler. Yani 4 çeyrek 200mr hacimli bir yıl geçirirse, ederinin 50TL olduğunu düşünüyorum. Bu hacimler devam eder mi konusunda ben faiz artırımlarının artacağını ve dolayısıyla hacimlerin düşeceğini düşünüyorum.

Dolayısıyla bir müddet yerinde sayabilir veya 3 aşağı 5 yukarı olabilir. Beklenen faiz artmazsa, eğlenceye devaaaaam

Sayfa 109/330 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •