Sayfa 109/1001 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 865 - 872 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bolu büyükşehir değil, bu nedenle yetkisi şehir tabelaları arası kadar.

Kütahya belediyesi Ilıcadaki bir otel yansa nasıl sorumlu değilse, Boluda da öyle.

Fakat Bursa belediyesi Oylatta yanan otelden sorumlu, çünkü büyükşehir.

Gel de bunu ahaliye anlat.
    kimin sorumlu olduğu 10 içinde ortaya çıkacakmış yaparsın büyükşehir çaaatttt!!

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    kimin sorumlu olduğu 10 içinde ortaya çıkacakmış yaparsın büyükşehir çaaatttt!!
    Walla sen de bir kararname ile potaya girersin mesela düşünce gücü ile sorumluluk diye bir şey olabilir, yani bir şeyi 40 kere düşünürsen olur misali.

Tanzanya ya girmen bile yasaklanabilir, Afrika için konuşuyoruz ya..

İyi de ben her seçimde chp ye oy veririm.son seçimde de tüm yazılarım kk ya oy vermek daha doğru tarzında idi.bu boyle diye bu chp nin yaptığı saçmalıkları hep guzelleyecekmiyiz.misal dünya yıkılıyor bizimkiler hala kirmizi kartla protesto peşinde.bu ılımlı muhalif lik rolü normalleşme ayağına iktidarın yaptıklarını rasyonel gösterme çabaları hep aklımıza hakaret işler.benim siyasetten umudum yok siyasiler halkın yararına bir şey yapmaz yapamaz.ulkeyi siyasiler yönetmiyor.bunlar tiyatrocu.bunlari gözlerimle görürken bir seçim daha umutlanip son gece anadolu ajansı tiyatrosu seyretmeyecigimizden emin olsam gene özel iyidir falan derim.ama cidden sıkıldım bıktım.ben oy falan kullanmayacağım.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İyi de ben her seçimde chp ye oy veririm.son seçimde de tüm yazılarım kk ya oy vermek daha doğru tarzında idi.bu boyle diye bu chp nin yaptığı saçmalıkları hep guzelleyecekmiyiz.misal dünya yıkılıyor bizimkiler hala kirmizi kartla protesto peşinde.bu ılımlı muhalif lik rolü normalleşme ayağına iktidarın yaptıklarını rasyonel gösterme çabaları hep aklımıza hakaret işler.benim siyasetten umudum yok siyasiler halkın yararına bir şey yapmaz yapamaz.ulkeyi siyasiler yönetmiyor.bunlar tiyatrocu.bunlari gözlerimle görürken bir seçim daha umutlanip son gece anadolu ajansı tiyatrosu seyretmeyecigimizden emin olsam gene özel iyidir falan derim.ama cidden sıkıldım bıktım.ben oy falan kullanmayacağım.
    Son 20 sene sermaye kesiminin durumuna bakın. Denetimsiz yağmaya eşlik eden inanılmaz karlar göreceksiniz. Son beş sene zirve yapan sistemlerin normal işleyişiyle açıklanamayacak sermaye transferleri yapıldı. Olağanüstü bir birikim. Bunu sağlayan siyasal süreçler ve ekonomi politik dinamikler belli.

Sermaye kesimi bundan memnun ve tekerine çomak sokulmasını istemiyor. Tavrı "aman bu düzen bozulmasın tadımız kaçmasın" tavrıdır. Bahsettiğiniz cehape'ye sistemin sahiplerinin verdiği görevi bu çerçevede düşünmenizi öneririm naçizane..

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yoo artık birşeye sarılmanıza gerek yok.

14 Mayıs 2023 seçimlerinden önceydi o.

Sayenizde pek çok fikirsiz,kararsız, bombos adam CHP nin karşısında yer aldı.

Artık 2028' e kadar karar verirler, tiyatro mu dram mı.
    CHP çok şahane, süper bir partidir, 14 Mayıs'ta iktidar oluyordu biz mani olduk.
    Elbette perde arkasından partiyi yöneten tuzu kuru tiplerin inadı yüzunden olacak değil ya.
    Neyse biz bozgunculuk yapmazsak 2027 olmadı 2097 de kesin iktidar.
    Siz particilik oynamaya devam.
    Ne zaman gözler açılır, uykulardan kalkılır, partilerin; başlarina çöreklenmiş tipler vasıtasiyla bu düzenin devamı için ve kitleleri kontrol altında tutmak için tiyatro oynadıkları anlaşılır...
    Hah o zaman işte.

Ellerimiz kırılsa da gittik oy verdik.
    Yenilginin sorumlusu tribünde oturan adam değil.
    Haaland'ı, Messi'yi yedek kulübesinde oturtup, Abdülkerim'le maç kazanmaya calışanlardan soracaksinız yenilgiyi.

Sn baskara tam da dediğiniz gibi dusunuyorum siyaset iktidarı ile muhalefeti ile beraber sermaye işbirlikçisi.sermaye de kısmen yerli çoğu yabancı sermaye.e biz halk olarak salakmiyiz sağcı solcu dinci milliyetçi Kürtçü diye bölünüp bizi soy ma la ri na göz yuma lim.ben siyaset tiyatrosundan bıktım.asil savaş efendiler köleler savaşı.bunu anlamayan koleye diyecek lafım yok dilediğine inansın dilediğini desteklesin.siyasetten nemalanan irili ufaklı kölelerin yaptığı i se boyutundan bağımsız olarak ********liktir.

Hangi partiden olursa olsun siyasi konumunu kullanıp devleti soyan adamın evime girip hırsızlık yapan veya sokakta gasp yapandan farkı yoktur.tuyu bitmemiş yetim deyimi doğrudur.bu devletin parası hepimizin parası.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,318
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Çok net söyleyeyim, Sap Döner, Keser Döner, Gün Gelir Hesap Döner.
    Tetikçiler işbaşında,yeni suçun adı eleştiri, hakarete ilave halka kin nefret aşılamak...

Sayfa 109/1001 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •