birileri İyi bilançoya ceza kesti...
birileri İyi bilançoya ceza kesti...
Bu bilançoya ederi enaz 40 istedikleri kadar satsın patron ederi belli bence oyun
Ytd
Dün biraz aldım bekliyorum ama görünen o ki bugün de yukarı tepki vermeyecek. Hafif alış gelince hemen satıyorlar. Yükselmesine de müsade edilmiyor bugün de. Anlaşılan bugün de yatay ve yatay aşağı yapacak.
31 yukarı geçilince hisse rahatlar diye düşünüyorum , seans içinde alıcı satıcı paylaşabilecek arkadaşlar varsa memnun oluruz
nihayetinde bir çok kurumun öneri listesinde ve bir çok fonun portföyünde olan toplu bir hisse , uzun süre süründürmez...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Bu ara ara satan ortak 2.5 milyon lot satmış bu yıl acaba kalan yüzde 1.85 lik payı da mı satacak
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu hisse uzerinde tek negatif baski. endeks de pozitif yon olsa geri kalanlari da eritecek diye tahmin yurutuyorum .. bu da moral bozucu .. satmadan once duyuru yapilmasi lazim kucuk yatirimciya fatura kesilmesi etik degil .. biz sirtlaniyoruz faturayi ..kar eden sirkette zarar etmek midir yatirimciya kesilen fatura ..
Ek 23609
Merrill...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Yer İmleri