8956 lotla 36 da uzlaşıyor,2301 lot alışta bekliyor,belki daha fazladırda ben bu kadarını görüyorum
8956 lotla 36 da uzlaşıyor,2301 lot alışta bekliyor,belki daha fazladırda ben bu kadarını görüyorum
0.35 33.768 lot alıcı
0.36 3393 lot satıcı
Toplam alıcı:100.777
Toplam satıcı:77.116
Toplam hacim:49.921 lot
Son fiyat:0.36
Cuma kapanışı hissenin yönünü tayin edecek gibi... yeniden 40 üstüne atarsa olumlu derim 35 ve altında kapatırsa aynı tas aynı hamam derim...
1 mart gelsin hayırlısıyla akşamına ak koyun kara koyun belli olur artık
PWC'nin "olumlu" görüş vereceği,sorularımızın cevaplarını bulabileceğimiz dipnotlarla;sadece temel bazlı hareket yaşamayız.En önemli teknik indikatörü de arkamıza almış oluruz,yani "duble" etki.Göz altında teknik işlemez derler ama bu Macd200 gibi bir dinozor için geçerli değildir.
Yani özetle ya tam batacağız,ya da feci depara kalkacağız.Bu durum,hissede pozisyon açmamış olanların alabileceği bir risk değil.Yalnızca bizim gibi,üzerinden fil sürüsü geçmiş olanların "mecburen" alabilecekleri ve sonunda "vaadedilen topraklara" kavuşma ihtimalinin olduğu bir risk.
Nûn
İnşaallah...Aslında patron için o kadar kolay ki...
Bugün akşam bir haber yollarsın,"anapazara geçiş başvurusu yapılmasına karar verilmiştir" diye...4 gün tavan..Fiyat pazartesi 0,74...
Salı-Çarşamba da dipnotlarda ilişkili alacak açıklamasını verirsin,bitti gitti işte..Hisse iki haftada 1TL sınırını aşmış olur..
Patron ne kaybeder,şirket ne kaybeder?..
Nûn
Yer İmleri