Artan

126,50 10 18:10
82,05 9.99 18:10
15,21 9.98 18:10
228,10 9.98 18:10
43,46 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,89 -10 18:10
36,24 -9.99 18:10
58,55 -9.99 18:10
14,89 -9.98 18:10
80,30 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.799.570.185,17 18:10
10.527.912.186,96 18:10
9.631.158.419,50 18:10
8.376.364.987,12 18:10
8.150.498.552,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 11/464 ÝlkÝlk ... 9101112132161111 ... SonSon
Arama sonucu : 3772 madde; 81 - 88 arasý.

Konu: EGPRO - Ege Profil

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bu kaðýt egeen ve logo ile ile kýyaslanacak türden bir kaðýt deðil.En baþta fiili dolaþým oraný bahsi geçen kaðýtlara göre çok çok düþük.Logo bir yazýlým þirketi ve kar marjý çok yüksek bir sektörde iþ yapýyor.Sabit maliyeti neredeyse hiç yok. Egeeni buralara getiren bedelsiz sermaye artýþý beklentisi, yoksa o da þu an pahalý bir kaðýt.Bu bir.Ýkincisi istikrarlý olarak yükselen bir kaðýt deðil.Yükseliþlerini ani çýkýþlarla yapýyor ve o çýkýþlardan sonra uzun bir dinlenmeye giriyor. Ve bu dinlenmeler de hep aþaðý salýnarak oluyor yani beklemenin bir mantýðý yok çünkü en az yüzde 10 ucuzundan her zaman alým fýrsatý veriyor bu yüzden çevirmek daha mantýklý.9 aylýktan beri 4 defa pik yaptý ve bu piklerde her defasýnda yukarýdan satana aþaðýdan alým fýrsatýný yine verdi.Nitekim yine cuma 10,16 gören kaðýt þu an 9,33.Eðer borsa para kazanma yeri ise alýp üzerine yatmak yerine kaðýdý iyi anlayýp piklerde satýp daha aþaðýlardan aðýr aðýr toplamak daha mantýklý.Toplarken diðer kaðýtlara bakmak da her zaman daha doðrusudur.

2.  Alýntý Originally Posted by esscudo Yazýyý Oku
    Bu kaðýt egeen ve logo ile ile kýyaslanacak türden bir kaðýt deðil.En baþta fiili dolaþým oraný bahsi geçen kaðýtlara göre çok çok düþük.Logo bir yazýlým þirketi ve kar marjý çok yüksek bir sektörde iþ yapýyor.Sabit maliyeti neredeyse hiç yok. Egeeni buralara getiren bedelsiz sermaye artýþý beklentisi, yoksa o da þu an pahalý bir kaðýt.Bu bir.Ýkincisi istikrarlý olarak yükselen bir kaðýt deðil.Yükseliþlerini ani çýkýþlarla yapýyor ve o çýkýþlardan sonra uzun bir dinlenmeye giriyor. Ve bu dinlenmeler de hep aþaðý salýnarak oluyor yani beklemenin bir mantýðý yok çünkü en az yüzde 10 ucuzundan her zaman alým fýrsatý veriyor bu yüzden çevirmek daha mantýklý.9 aylýktan beri 4 defa pik yaptý ve bu piklerde her defasýnda yukarýdan satana aþaðýdan alým fýrsatýný yine verdi.Nitekim yine cuma 10,16 gören kaðýt þu an 9,33.Eðer borsa para kazanma yeri ise alýp üzerine yatmak yerine kaðýdý iyi anlayýp piklerde satýp daha aþaðýlardan aðýr aðýr toplamak daha mantýklý.Toplarken diðer kaðýtlara bakmak da her zaman daha doðrusudur.
    Egeenin piyasadaki hisse sayisi 1100000.yani egprodan daha sýð.ayrica hiçbir sirket aniden 300000 kere gitmiyor.egeende 2010 da 10 lira fiyatlardaydi ve herkesi kanser ediyordu neden yükselmiyor diye.logo biliþim þirketi evet ama karlýlýðýný egpro ile kýyasla istersen.egproya gelince bulunduðu sektör ve ürettiði pvc türkiyede ve dünyada devamlýlýðý olan ve her daim ihtiyaç olan bir sektör.bu yüzden egproda bu karlýlýðýný sürdürecektir.evet þu anda kýsa vadeli al satlar kazandýrýyor hissede ama birgün satýp arkadan bakakalmak var.bu hisseyi 3 kuruþ yukardan satip aþaðý gelmesini bekleyip 2 kur usta ordan kar etmeye çalýþanlarý da anlýyorum.ama buzdaðýnýn arkasýný görmeye çalýþmalarýný öneriyorum.kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.egeen ve logo örneði karýný sürekli arttýran þirketlerin geldiði fiyatlarý göstermek ve uzun vade doðru hissede bekleyenlerin elde ettiði kazançlarý göstermek amacýyla verilmiþtir.

3.  Alýntý Originally Posted by ekinoks3881 Yazýyý Oku
    Egeenin piyasadaki hisse sayisi 1100000.yani egprodan daha sýð.ayrica hiçbir sirket aniden 300000 kere gitmiyor.egeende 2010 da 10 lira fiyatlardaydi ve herkesi kanser ediyordu neden yükselmiyor diye.logo biliþim þirketi evet ama karlýlýðýný egpro ile kýyasla istersen.egproya gelince bulunduðu sektör ve ürettiði pvc türkiyede ve dünyada devamlýlýðý olan ve her daim ihtiyaç olan bir sektör.bu yüzden egproda bu karlýlýðýný sürdürecektir.evet þu anda kýsa vadeli al satlar kazandýrýyor hissede ama birgün satýp arkadan bakakalmak var.bu hisseyi 3 kuruþ yukardan satip aþaðý gelmesini bekleyip 2 kur usta ordan kar etmeye çalýþanlarý da anlýyorum.ama buzdaðýnýn arkasýný görmeye çalýþmalarýný öneriyorum.kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.egeen ve logo örneði karýný sürekli arttýran þirketlerin geldiði fiyatlarý göstermek ve uzun vade doðru hissede bekleyenlerin elde ettiði kazançlarý göstermek amacýyla verilmiþtir.
    Sevgili kardeþim.Yaþça küçük olduðun için kardeþim diyorum mazur gör. Halizhazýrda eggen yüzde 35 gibi bir halka açýklýk oranýna sahip.Logo yüzde 65....Ben senin yazdýðýna itiraz etmedim.Elbette alýr ve üzerine yatarsýn. Uzun vadeler tutarsýn, bir þey diyemem, bu da bir yatýrým tarzýdýr.Lakin ortalama 9 ay bu kaðýdý takip eden az çok tarzýný anlamýþtýr.Geçtiðimiz bir yýlý bir deðerlendir her defasýnda yaptýðý piklerden sonra en az yüzde 10 aþaðý salmýþtýr bu kaðýt.Bazý piklerde daha fazla.Ben sadece bu piklerde satýp sonra belki bir ay belki iki ay vadede tekrar aðýr aðýr toplamanýn daha mantýklý olduðunu düþünüyorum.Böyle yapýnca en azýndan kaðýdý taþýma maliyetinden kurtulmuþ olunur.Nihayetinde kaðýdý tutmanýn da bir maliyeti var deðil mi ? Karlýlýða gelince...Logo 1 liralýk yatýrýmla 80 kuruþ kar edebilir ama egpro için bu durum böyle deðil.1 Liralýk yatýrýmla edeceði maksimum kar 30 bilemedin 35 kuruþtur.Logonun kar etmesi için avrupanýn veya dünyanýn en büyük fabrikasýný açmasýna gerek yok, bir kaç ofis kiralayarak ve bir kaç iyi yazýlým mühendisi ile de bunu baþarabiir.Anlatmaya çaýlýþtýðým þey bu.

4. Zamana birakalim escuedo.sende haklisin.Þu anda kaðýtta yine aþýrý satýþ baskisi var.35000 lot 17000 lot 10000 lot satýþlar 9 lira fiyatlardan eritildi.toplamda tahminimce su ana kadar 80000 lot civari mal el deðiþtirdi.citibank yabanci daki 110000 lot yatirim finans uzerinden el deðiþtiriyor olabilir.eger öyleyse 30000 lotluk bir hisse kaldý ellerinde.veyahut garanti son 1 ayda topladýðý hisseleri satýyor olabilir.y.t.d.

5. [QUOTE=ekinoks3881;43767]Zamana birakalim escuedo.sende haklisin.Þu anda kaðýtta yine aþýrý satýþ baskisi var.35000 lot 17000 lot 10000 lot satýþlar 9 lira fiyatlardan eritildi.toplamda tahminimce su ana kadar 80000 lot civari mal el deðiþtirdi.citibank yabanci daki 110000 lot yatirim finans uzerinden el deðiþtiriyor olabilir.eger öyleyse 30000 lotluk bir hisse kaldý ellerinde.veyahut garanti son 1 ayda topladýðý hisseleri satýyor olabilir.y.t.d.
    Son düzenleme : ekinoks3881; 27-02-2017 saat: 20:11.

6. [QUOTE=ekinoks3881;46924]
     Alýntý Originally Posted by ekinoks3881 Yazýyý Oku
    Zamana birakalim escuedo.sende haklisin.Þu anda kaðýtta yine aþýrý satýþ baskisi var.35000 lot 17000 lot 10000 lot satýþlar 9 lira fiyatlardan eritildi.toplamda tahminimce su ana kadar 80000 lot civari mal el deðiþtirdi.citibank yabanci daki 110000 lot yatirim finans uzerinden el deðiþtiriyor olabilir.eger öyleyse 30000 lotluk bir hisse kaldý ellerinde.veyahut garanti son 1 ayda topladýðý hisseleri satýyor olabilir.y.t.d.
    Evet 2. þýk doðru çýktý.garanti son 2 haftadýr topladýðý mallarýn 30000 lotunu verdi bugün.ekspres yatýrým 11000 lot alým yapmýþ.vakýf yatýrýmda yine ufak ufak alýmlara baþlamýþ.cuma günü 10 lira civarýndan sattýðý mallarýn 7000 lotunu bugün yerine koymuþ..mart ayý içinde açýlacak fabrikanýn haberiyle gene 10 lira üzerinden satar muhtemelen.2. seans hissedeki satýþ baskýsýnýn kalktýðýný gördüm.citibank yabancýdaki 110000 lot duruyor.Bugün ekspres üzerinden yapýlan alýmlar citibank yabancýya giderse tekrar alýma geçtiði anlamýna gelir..Hisse 5 liralardan 10 liraya gittiði geçen ay citibank alýmlarý ile gitmiþti..yatýrým tavsiyesi deðildir.hayýrlý kazançlar.

7.  Alýntý Originally Posted by esscudo Yazýyý Oku
    Sevgili kardeþim.Yaþça küçük olduðun için kardeþim diyorum mazur gör. Halizhazýrda eggen yüzde 35 gibi bir halka açýklýk oranýna sahip.Logo yüzde 65....Ben senin yazdýðýna itiraz etmedim.Elbette alýr ve üzerine yatarsýn. Uzun vadeler tutarsýn, bir þey diyemem, bu da bir yatýrým tarzýdýr.Lakin ortalama 9 ay bu kaðýdý takip eden az çok tarzýný anlamýþtýr.Geçtiðimiz bir yýlý bir deðerlendir her defasýnda yaptýðý piklerden sonra en az yüzde 10 aþaðý salmýþtýr bu kaðýt.Bazý piklerde daha fazla.Ben sadece bu piklerde satýp sonra belki bir ay belki iki ay vadede tekrar aðýr aðýr toplamanýn daha mantýklý olduðunu düþünüyorum.Böyle yapýnca en azýndan kaðýdý taþýma maliyetinden kurtulmuþ olunur.Nihayetinde kaðýdý tutmanýn da bir maliyeti var deðil mi ? Karlýlýða gelince...Logo 1 liralýk yatýrýmla 80 kuruþ kar edebilir ama egpro için bu durum böyle deðil.1 Liralýk yatýrýmla edeceði maksimum kar 30 bilemedin 35 kuruþtur.Logonun kar etmesi için avrupanýn veya dünyanýn en büyük fabrikasýný açmasýna gerek yok, bir kaç ofis kiralayarak ve bir kaç iyi yazýlým mühendisi ile de bunu baþarabiir.Anlatmaya çaýlýþtýðým þey bu.
    Deðerli arkadaþlarým yazdýklarým sadece hissenin geçmiþteki hareketlerine iliþkin edinmiþ olduðum tecrübelerden yola çýkýlarak paylaþýlmýþtýr. Þu an itibarý ile fiyat 9,10 dur. Daha aþaðýlara gitmeyeceðinin veya tavan olmayacaðýmýn elbette garantisi yoktur Ve asla yatýrým tavsiyesi niteliði taþýmamaktadýr. Bol kazançlar.

8. Ýkili tepe mi oluþtu. Ytd.

Sayfa 11/464 ÝlkÝlk ... 9101112132161111 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •