Tatil parasından fazla olur,belkide araba alırsın,neyse fazla hayale kapılmak iyi değil,zaten maliyetimi çıkarttım,geri kalan sadaka misali,çıkarsa cukka,yalnız haberler fena değil,trilyonu bilmemde her ay milyar yakış olacakmış,1.2 vergi davasına,zaten o vergi ve yakış fırlattı,6.5 trilyonun 6 trilyonu dolaşımdaymış,şu sıralar 4700 cıvarları,bugün 4500 gösterdikten sonra 3.300 gösterdi orası destek noktasıydı,yani alt kademeleri doldurarak gidiyor,bekleyelim bakalım ayın 12'sini ne sürprizler bizi bekliyor,zamanında 2010 yıllarında 90 adet bitim vardı,gittik 1.20 dolardan okuttuk,şimdi bunda ekmek ufağı arıyoruz
![]()
Terra Classic LUNA...4500 görüldükten sonra 3500 cıvarına indi bu sabah,bakalım ne olacak.
Terra Classic LUNA...3500 görüldü destek aldı 4300 oldu akşamları,iyi trade yaptırıyor...ytd.
Bi 20 dolarım kalmış binans da.
LUNC a attım dursun madem![]()
Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !
Terra Classic LUNA.5300,iyi gidiyor,9000'de biraz daha postlarım orayı görürse...ytd.
Bu meret düzeltme yaparak yoluna devam ediyor,şu sıralar 5.500 zorlanıyor,hergün üstüne bir binlik koyuyor,bakalım yarın 6000 görülürmü![]()
Terra Classic Luna
Şu sıralar 5800 görüldükten sonra 4000 seviyesine indi hızlan,sebebi yeni lunanın parlayışı aniden,kısa zamanda 1.800 cıvarından 9000 üstüne atması,şu sıralar
Terra Classic luna 4500
Yani luna 8200
Ölü canlanırmı ? bizimki onu canlandırmak
12 eylül bekleniyor![]()
Yer İmleri