Ben bu hisseye orta ve uzun vade gözüyle bakmasam, trade maksatlý alýp satsam bile her þeyiyle ilgilenmek durumundayým. Nitekim ben ve arkadaþlarýmýn bu þirketle ilgili SPK dahil ilgili denetleyici ve düzenleyici kurumlara yapýlmýþ onlarca baþvurumuz var. Ve buna buradaki herkes þahittir!
Þirket ile ilgili en küçük bir aksiyon almamýþ olanlarýn gelip de bana laf etmesini de bir türlü anlamýyorum Þahocuðum. Yaptýðým þikayetin ekran görüntüsü aþaðýda, buyur:
![]()
Adam güzel haberler var söylersem algý yapýyor dersiniz dedi, meðerse algýnýn feriþtahýný yapýyormuþ..
Geldiðimiz noktaya bakýn..
Ya bu bey adamýn dibi, ya da görmüþ görececeðimiz fýrýldaðýn vicdansýzýn en önde gideni. Arasý yok.!
Gece uykularým kaçýyor, ne olacaksa olsun artýk; gün deðil ay deðil yýl oldu..
Ytd..
Burada rehabilite oluyoruz, derdimizi kime anlatalým; RTA'nýn adý çýkmýþ. K.erhane hissesi olmuþ. Duyan kaçýyor. Utanýyorum bu kaðýdýn sahibi olsuðum için. Göðsünü gere gere EGEEN var bende diyemiyorsun meselâ..
Düþünsene bir mecliste RTA var bende diyorsun, adýn kumarcýya çýkýyor. Alnýmýza çalýnmýþ bir kara leke gibi RTA, ul.an bu kadar ayaklar altýna alýnýr mý bir þirket..!
Ýtibar yerlerde..
Ytd..
Sayýn Hissedar, hani sen ne güzel satýp çýkmýþtýn; BÝST 30 50 yapaydýn temiz bir % 30'un vardý iki haftada. Demekki 5.000 Dolarlýk programlar da iþe yaramýyormuþ. Neyse, alýn yazýsý diyelim. Kader mahkumu olduk burada. Tamam he, çöktüler þirkete, patron da kaçýyormuþ Avrupa'ya. Rahatladýn mý.! Ne günlere kaldýk. Sayýn Külyutar'ý okuyunca biraz umutlanýyor insan, hani biliyorsun olmayacak, ama acaba diyorsun. Adam evladiyelik aldým diyor. Sen al sat yapýyorsun. Sen de haklýsýn. Aþaðýdan alabilesin ki, yukarýdan satasýn. Seni de anlýyorum..
Yer Ýmleri