..............
..............
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Ne adi kağıtmışsın ...endeks oldu 117 .Kağıtlar 3 e katladı.Sen hala buralarda sürünüyosun.Borsadan soğuttun insanı.4 lere gel.Bende kurtulayım şu saçma borsadan.
Kutup ayısı sendromuna yakalandı adi kağıt... ytd
Ne belaya bulaşmışız.İnsanlara anlatsam inanmazlar.Endeks 117000 oldu ben zarardayım desem gülerler Adi kağıt.
kademeleri nasıl ki paylaşabilecek arkadaş varmı .
kafama göre döndünya
kademeleri paylaşmaya gerek yok arkadaşlar. 3 liraya 37 bin alış yazıyor, siliyor hemen 3.03 e yazıyor onu. birdaha 40 bin lot daha üstüne koyuyor. mal toplamak için kademelere yazdığı satışları birkaç kişi havada kaptı 3.20 üzeri. şimdi biraz gergin hektor reis : ) ne yaptıgını bilmiyor, dengesiz hareketler : ) yayladan yönetiyor tahtayı : )
hektorun tahtada oluşturduğu suni fiyatlar..tekkeyi bekleyen corbayı içer. etrafındaki çok adama mal aldırdı burda ve şimdi sıkıştırıyorlar onu. ama dengesiz de bir tarzı var sinirlerine hakim olamıyor : )
bu adamın borsadan anladığı şey, düşükten mallarınızı bana satın, ben tahtatı yukarı atayım siz gelin o malları yukarıdan benden alın..oldu canım suyundan da koyalım mı
Yer İmleri