Sayfa 110/312 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon
Arama sonucu : 2489 madde; 873 - 880 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Intema da asla bu fiyattan satış düşünmem, her iniş benim için alış firsatidir...Benim icin degeri 500-600 tl. Civaridir, sabredenler gorecektir, istirak satisi yapip yuksek bedelsiz yapmasini bekliyorum, 5 mil. bile sermaye yok, mutlaka sermaye artirmalidir, 1 e 10 bekliyorum,tavsiyem değildir.

Aralıkta paraya ihtiyacım vardı...hisse sattım diyen kurnaz....

16/01/2018'de ...ne diyor....asla bu fiatlardan hisse satmayı düşünmem...kafamdaki fiat...500-600...tl demiş...o günlerde hisse 40 tl üzeri...50'tl'lere çıkış başlamış....

Yakaladınız değilmi ...ne dediği belli değil...ne dediğinide bilmiyor...yazdığınıda...

2. bu kurnazda sıkıntı şu....

Hisse değiştirmiş...

A.g.y.o..

Gübretaş...

Adana c...

Denizli cam...v.s...bu sayfalarda hissesi varmış gibi yazılar koymuş....aynı terane...

Yada bunda hiç hisse yok....öylesine yazıyor....bu alemde kafa kırık çok adam gördüm...kendiside borsada kaybettim diyor....

Paraya ihtiyacım vardı...aralık ayında hisseleri sattım diyor....yeni yıl...2018...ocak ayında hisse hareket yapıyor....elimde yok dediği hisseyi pazarlamağa çalışıyor...hisse 40-50 tl olmuş...alın alırım...çoğaltırım diyor...

Benim gözümde hisse...500...600 tl diyor...

Kurnazın bu yazılarındaki amaç...millete hisse aldırıyor...

Yetmedi elinde hisse olanlarada sattırmıyor...

Burada en önemli olay...bu sayfanın eskisi olduğu için bir çok kişi ona güveniyor...

Çocuk kadar aklı zekası yok...burda insanları kandırıyor...kandırmaya çalışıyor...

Profiline yazılarına bakınca gerçek kimlik niyet anlaşılıyor...

Yetmedi.... halen herşey ayan beyan ortada...kendini savunmaya çalışıyor...

Yalancının mumu yassıya kadar yanar...birde tehdit...avukatmış...mahkeme imiş...

Bak.....!!!!...benden sana tavsiye sen bu akıl,bu zeka borsada hiç dolaşma...herşeyini kaybedersin...

Millete sebep olursun ona yanarım...

Birde ailene ....çoluğuna çocuğuna yazık...ona üzülürüm....

Bendeniz yılların borsacısı olarak...bu alemde kaz***** değil kaybedeni daha çok gördüm...bu zıp zıp denilen tip...

Borsada herşeyini kaybedip...sanki elinde hisse varmış gibi yazan....kafa kırık tiplerede benziyor...

Allah yardımcısı olsun...

3. Global şu ana kadar 1000 lot mal aldı.....

2005 yılından itibaren patron...1.500.000 lot mal topladı gözüküyor...

6-7...tl'den başladı gibi....

Dolar bazında ...ilaççıya maliyet....45-50 tl gibi....

Bu adamlar mıçtığı moku bile dolar bazında yapar....

Bu adamların kıblesi'de dolar....

Değilmi Sam amca....!!!!!!!.....???????....

4.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Global şu ana kadar 1000 lot mal aldı.....

2005 yılından itibaren patron...1.500.000 lot mal topladı gözüküyor...

6-7...tl'den başladı gibi....

Dolar bazında ...ilaççıya maliyet....45-50 tl gibi....

Bu adamlar mıçtığı moku bile dolar bazında yapar....

Bu adamların kıblesi'de dolar....

Değilmi Sam amca....!!!!!!!.....???????....
    O zaman bu düşüş kasıtlı yapılıyor ky dökmeye mi çalışıyorlar..hisseyi borsadan çıkarabilmesi için elinde kaç lot olması gerekiyor..

5.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Aralıkta paraya ihtiyacım vardı...hisse sattım diyen kurnaz....

16/01/2018'de ...ne diyor....asla bu fiatlardan hisse satmayı düşünmem...kafamdaki fiat...500-600...tl demiş...o günlerde hisse 40 tl üzeri...50'tl'lere çıkış başlamış....

Yakaladınız değilmi ...ne dediği belli değil...ne dediğinide bilmiyor...yazdığınıda...
    orada ne yazıyor sabredenler en diye yazıyor biiiiir,kendi görüşüm olduğu yazıyor ikiiii,,tavsiye değildir diyor üüüüççç,fikirlerim bana aittir,burası forum fikrimi yazmayacaksam ,niye yazıyorum,dööörrt,18,50 den sattım zaten az vardı beeeşşşi,intema sahibine sorsan belki onun fikri çok daha yüksektir ederi,kâğıtlarımı 18.50 den sattığını kesin biliyorsun,çünkü hangi kağıtlara girdiğimi de bildiğine göre,kendinizi nasıl da ele veriyorsunuz,herşeyden haberin olduğuna göre,çalıştığım aracı kurumda da adamlarınız var,sizi gidi çeteler siziiiiii.
    Esas sizin derdiniz başka ,ulan ne aç gözüymüşsünüz be % 5 imin peşindesiniz ,yazık size yaaaa,Allah gözünüzü doyursun ,doymazsanız sizin duyacağınız yer belli,insanda biraz şiref hayseyit et olur be. , .....

6. Pislik haw haw,adını bu kadar güzel,isabetli ve yakıştırmış bir illet olabilirdi,tebrik ediyorum cuk oturmuş,aynen seni tarif ediyor.
    Aralık başlarında 18.50 den intema larımı sattım,eğer ki ben yükseldikten sonra satmış olsaydım haklı olabilirdiniz,ama kayıtlarda var ve sen bunu bile bile bana iftira atıyorsun ,zaten aç gözleriniz benim yüzdelerim de olduğu şuradan belli ki,sattıktan 10 gün sonrasında hareket başladı ve brüt takas oyununa sokuldu,sen kendini akıllı zannet,aracı kurumdan istihbarat anladığınızı ,neyim var neyim yok bilinenden belli,sen çok zevkisin ya,sen giderken ben çoktan dönmüştüm bu yollardan,ben yıllarca bekliyorum kağıdı artmıyor,hepsini boşaltıyorum,kağıt 59 A gidiyor ,çok akıllısınız yaa,ne derler;YAVUZ HIRGIZ EV SAHİBİNİ UTANDIRIR...
    SENİ DE SAHİBİNNİ DE ALLAHA HAVALE ETTİM,BENİM PARAM KOLAY YENMEZ,ZEHİR OLUR KAN KUSTURIR....

7.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Ben itiraf ediyim aralik basinda mecbur kaldigim icin 18.50 den hisselerimi sattim , ama istemeyerek, kayitlarda var isteyene ispat ederimelimde 1 lot bile yok, en sonunda beni konusturdunuz, ama yukselecegini bile bile acil ihtiyacim oldugu icin sattim, ben sattigim halde hissenin prim yapacagini tahmin ettigimi gorusumu de yazdim ce hisse % 200 den fazla prim yapti ,hadi bakalim simdi ,gunahlarimi aldiniz mi , yaziklar olsun size takdir edeceginize burda olmadik laflar ediyorsunuz, insanliginizi kaybetmissiniz, zaten senin gibi 3-5 kisi icin yazmiyorum artik, cunku suna inaniyorum ki burada yatirimci yok gibi, cakallar is basinda...
     Alıntı Originally Posted by turgutalp Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by BEYAZSAKAL Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    bu kurnazda sıkıntı şu....

Hisse değiştirmiş...

A.g.y.o..

Gübretaş...

Adana c...

Denizli cam...v.s...bu sayfalarda hissesi varmış gibi yazılar koymuş....aynı terane...

Yada bunda hiç hisse yok....öylesine yazıyor....bu alemde kafa kırık çok adam gördüm...kendiside borsada kaybettim diyor....

Paraya ihtiyacım vardı...aralık ayında hisseleri sattım diyor....yeni yıl...2018...ocak ayında hisse hareket yapıyor....elimde yok dediği hisseyi pazarlamağa çalışıyor...hisse 40-50 tl olmuş...alın alırım...çoğaltırım diyor...

Burada en önemli olay...bu sayfanın eskisi olduğu için bir çok kişi ona güveniyor...

Çocuk kadar aklı zekası yok...burda insanları kandırıyor...kandırmaya çalışıyor...

Yalancının mumu yassıya kadar yanar...birde tehdit...avukatmış...mahkeme imiş...

Bak.....!!!!...benden sana tavsiye sen bu akıl,bu zeka borsada hiç dolaşma...herşeyini kaybedersin...

Bendeniz yılların borsacısı olarak...bu alemde kaz***** değil kaybedeni daha çok gördüm...bu zıp zıp denilen tip...

Borsada herşeyini kaybedip...sanki elinde hisse varmış gibi yazan....kafa kırık tiplerede benziyor...

Allah yardımcısı olsun...
    Benim alin diye hic yazim yok, bir de burada yorumlarimi yazmam icin hissem olmasi mi gerekiyor,ne sacmaliyorsun ya,hissem yokken yazmam seni niye rahatsiz ediyor, sen esas kendi derdine yan, sizin derdiniz hisseleri kaptirmaniz, benimle ugrasiyorsunuz, sen esas duzgun bi adam ol, haram insandan bir gun oyle bi yerden cikar ki, o zaman beni hatirlarsin...
    Hissem yokken yazdigimi anlayinca cok sasirdin degil mi, resmen mort oldun , eeeee siz herkesi kendiniz gibi saniyorsunuz belli...yazik yazik.
    Onun icin artik yazmiyorum

8. bu kurnazda sıkıntı şu....

Hisse değiştirmiş...

A.g.y.o..

Gübretaş...

Adana c...

Allah yardımcısı olsun...[/QUOTE]

Bakin su baddog denilen m adama benim son aldığım adana c sine kadar bilgiyi nerden aldin , butun portfoyumdeki hisseleri biliyorsun, bu cok vahim birsey, buna kafam takildi bu isi kurcaliyacam, vayy denilecek bisey bu yaaaa, adam butun hisselerimi biliyor, ben boyle bir bilgi yazmadum , haa belki birini yazmisimdir , fakat ilginc olani daha yeni aldigim hisseyi 1 gun oldu nerden biliyorsun.Bu ne kadar icler acisi bir halde oldugumuzu gosteriyor, bu bilgileri araci kurumda calisandan p.... karsiligi aldiginiz belli, bu cok gayri mesru bir istihbarat, bakalim neler olmuş, nasil oluyor bu gizli gayrimesru isler.

Sayfa 110/312 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •