Sayfa 110/1032 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 873 - 880 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. sayın ilim ortalık yangın yerine döndü.kamu hisselerinden sadece ikisi geri alım kararı aldı ikiside(ekgyo ve thyao) korunaklı durumda. halkbankası yönetimi inadına geri alım kararı almıyor.dış şoklara karşı halkbankası çok korumasız.bunu inadına kasıtlı yaptıklarına kesinlikle inanıyorum. 10 yıldır bu şirkette küçük yatırımcı yüzde 65 öz sermayesini kaybetti.şansımızdan halkbankası yönetim kurulu gerçekten küçük yatırımcıyı kesinlikle koruyucu önlem almıyor!yazıktır günahtır kardeşim.6-8 dolardan halka arzedilen halk bankası bu gün 1,8 dolardır.hala geri alım yapmak için karar alamıyorlarsa bir Müslüman Türk olarak kanıma dokunuyor ve yetti gari diyorum.

2. Ne kadar boş beleş adam varsa halkb topiğine doluşmuş. Allah razı olsun 666 nickli arkadaşımızdan, bize bu topiği açtı. Osmanlının küllerinden yeni bir ülke yapan Atatürk'e dil uzatan densizler türemiş. Modlar uyuyor, iki doğru laf yazsak burada siliyorlar orası lağıma dönmüş. Birde TH a sarmış mallar... Yazmamak için kendimi zor tuttum. Akıl fikir diyorum sadece

Alıntı Originally Posted by bozoklu5 Yazıyı Oku
    sayın ilim ortalık yangın yerine döndü.kamu hisselerinden sadece ikisi geri alım kararı aldı ikiside(ekgyo ve thyao) korunaklı durumda. halkbankası yönetimi inadına geri alım kararı almıyor.dış şoklara karşı halkbankası çok korumasız.bunu inadına kasıtlı yaptıklarına kesinlikle inanıyorum. 10 yıldır bu şirkette küçük yatırımcı yüzde 65 öz sermayesini kaybetti.şansımızdan halkbankası yönetim kurulu gerçekten küçük yatırımcıyı kesinlikle koruyucu önlem almıyor!yazıktır günahtır kardeşim.6-8 dolardan halka arzedilen halk bankası bu gün 1,8 dolardır.hala geri alım yapmak için karar alamıyorlarsa bir Müslüman Türk olarak kanıma dokunuyor ve yetti gari diyorum.
    Sakin olmak gerekiyor. Ne yapalim durum boyle. Bir oyunlar oynaniyor, artik ABD iktidari mi goturmek istiyor, ya da baska birsey mi... bilmek mumkun degil. Olan ulkemize, insanimiza oluyor.

Banka da cok fazla entrikanin tam ortasinda oldugu icin, ustune ustluk bir de secim ciktigi icin maalesef cok fazla hirpalandi. Merak etme, hakettigi yere gelecektir. Yanliz su global piyasalar da duzeltmeye girerse... vay canimiza.

Dolar control altina alinamazsa da... Banka (butun bankalar) icin temel sorunlar cikacak ileride ortaya. O da bambaska bir konu.

Temettu yerine hisse geri alimi oldukca guzel olurdu arkadaslarin dedigi gibi. Ama varlik fonu bastirmistir temettuye bence.

@Drexty

TH'a tesekkur etmek gerekli gelmeyi kabul ettigi icin. Keske daha once sorsaymissim, bu iskenceye de aylarca maruz kalmamis olurdum. Saka gibi birsey, insanin hayatindan yiyordu resmen.

Yonetime sormustum Ocak ayinda baska bir yer acsinlar diye. Tesekkurler, en azindan bunu kabul ettiler.

5. Pazartesi büyük ihtimalle veya haftasonu bir süpriz ile papaz serbest kalabilir. Şu konjonktürde hükümetin eli rahat değil, daha önce Almanya ile yaşanan sürecin benzeri mümkün. 16 mayıstaki dava unutulmamalı. Hiç beklenmedik hareketlere gebe kağıt. Tersi bir durum olurda TR ABD ile restleşmeye devam eder veya ABD, hükümeti iyice güçsüzleştirmek için seçim sonrasına sallayabilir o zaman yandı gülüm kağıt helva...

Günlük Bülteni (Halk Yatırım)

Bugun de bizimkinden gelsin bulten!
    ---

Nisan ayinda TÜFE %1,87 ile tahminlerin üzerinde gerçekleserek, yillik enflasyonda bekledigimiz yükselis hareketini daha hizli baslatmis oldu. Böylece, Kasim 2017'de %12,98 ile tepe yapan yillik enflasyonun Mart ayinda %10,23 ile dip yaptigini; Nisan'da ulastigi %10,85 ile yükselis trendine basladigini ve önümüzdeki 6 aylik dönem boyunca bu yönde kalarak %11-12 bandinda dalgalanabilecegini düsünüyoruz. Ancak kur ve emtia fiyatlarinin baskisinda azalma saglanmasi durumunda, baz unsurunun da destegiyle, Kasim ayindan itibaren düsüs hareketi mümkün görünüyor. Yil sonuna ait %10,3'lük tahminimizi korumakla birlikte (TCMB'nin son revizyonlarda 2018 ve 2019 tahminleri sirasiyla %8,4 ve %6,5), yukari risklerin mevcut oldugunu düsünüyoruz. Tek haneli seviyelerin ise en erken 2019 yilinin ilk yarisi sonuna dogru oldugunu düsünüyor ve yil sonuna ait %9,0'luk tahminimizi sürdürüyoruz.

ABD ve Çinli yetkililer, Pekin'de ABD'nin uyguladigi gümrük tarifeleri ve Çin'in uygulama karari aldigi karsi tarifeleri görüsmek için bir araya geldi. ABD Baskan Yardimcisi Mike Pence'nin bas ekonomisti Mark Calabri, ABD-Çin görüsmelerinin ilk gününü son derece olumlu olarak tanimladigini ancak gerçek sinavin Çin'in ekonomik degisiklikler konusunda verdigi sözleri tutup tutmayacagi oldugunu söyledi. ABD Hazine Bakani Mnuchin de, yapilan görüsmelerde Çin ile iyi bir iletisim halinde olduklarini belirtti. Papaz nerde?

ABD'de Mart ayi dis ticaret açigi, 49 milyar dolar seviyesinde gerçekleserek 6 aylik artis trendini durdurdu. Mart ayi fabrika siparisleri, aylik %1,6 artis gösterdi ve böylece son 8 ayda 7. kez artmis oldu. Haftalik issizlik basvurulari ise, geçen haftaya benzer sekilde 211 bin kisi seviyesinde gerçeklesti.

Euro Bölgesi'nde manset TÜFE, Nisan ayinda beklentilerin hafif altinda olarak %1,2 seviyesinde gerçeklesti. Çekirdek TÜFE de beklentilerin altinda %0,7 oldu ve son bir yilin en düsük seviyesinde gerçeklesti.
    Avrupa Birligi paylastigi öngörülerinde, 2018 yilinda enflasyonun %1,5, 2019 yilindaa ise %1,6 (halen Avrupa Merkez Bankasi'nin %2'lik hedefinin altinda); büyümenin ise 2018 yilinda %2,3, 2019 yilinda %2,0 olmasini bekledigini belirtirken, bölge ekonomisinde yasanan yavaslamanin muhtemelen geçici oldugunu ifade etti.

Halk Yatirim Menkul Degerler A.S.
    www.halkyatirim.com.tr

Su derinlik olayina bir cozum bulmak lazim. Vakti gectikten sonra ise yaramayan datalar bunlar, cok fazla yer kapliyor.

Belki resimlerin silinebilecegi bir yere koyup gun sonunda hepsini silmek lazim.

Sayfa 110/1032 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •