Artan

57,00 49.45 18:10
32,56 10 18:10
5,28 10 18:10
78,65 10 18:10
42,24 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 18:10
146,70 -9.94 18:10
19,40 -9.94 18:10
10,69 -9.94 18:10
323,50 -9.76 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.605.207.559,09 18:10
8.186.928.980,50 18:10
8.168.381.873,70 18:10
6.502.315.631,32 18:10
6.415.017.036,70 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8252 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. sayın ilim ortalık yangın yerine döndü.kamu hisselerinden sadece ikisi geri alım kararı aldı ikiside(ekgyo ve thyao) korunaklı durumda. halkbankası yönetimi inadına geri alım kararı almıyor.dış şoklara karşı halkbankası çok korumasız.bunu inadına kasıtlı yaptıklarına kesinlikle inanıyorum. 10 yıldır bu şirkette küçük yatırımcı yüzde 65 öz sermayesini kaybetti.şansımızdan halkbankası yönetim kurulu gerçekten küçük yatırımcıyı kesinlikle koruyucu önlem almıyor!yazıktır günahtır kardeşim.6-8 dolardan halka arzedilen halk bankası bu gün 1,8 dolardır.hala geri alım yapmak için karar alamıyorlarsa bir Müslüman Türk olarak kanıma dokunuyor ve yetti gari diyorum.

Alıntı Originally Posted by bozoklu5 Yazıyı Oku
    sayın ilim ortalık yangın yerine döndü.kamu hisselerinden sadece ikisi geri alım kararı aldı ikiside(ekgyo ve thyao) korunaklı durumda. halkbankası yönetimi inadına geri alım kararı almıyor.dış şoklara karşı halkbankası çok korumasız.bunu inadına kasıtlı yaptıklarına kesinlikle inanıyorum. 10 yıldır bu şirkette küçük yatırımcı yüzde 65 öz sermayesini kaybetti.şansımızdan halkbankası yönetim kurulu gerçekten küçük yatırımcıyı kesinlikle koruyucu önlem almıyor!yazıktır günahtır kardeşim.6-8 dolardan halka arzedilen halk bankası bu gün 1,8 dolardır.hala geri alım yapmak için karar alamıyorlarsa bir Müslüman Türk olarak kanıma dokunuyor ve yetti gari diyorum.
    Sakin olmak gerekiyor. Ne yapalim durum boyle. Bir oyunlar oynaniyor, artik ABD iktidari mi goturmek istiyor, ya da baska birsey mi... bilmek mumkun degil. Olan ulkemize, insanimiza oluyor.

Banka da cok fazla entrikanin tam ortasinda oldugu icin, ustune ustluk bir de secim ciktigi icin maalesef cok fazla hirpalandi. Merak etme, hakettigi yere gelecektir. Yanliz su global piyasalar da duzeltmeye girerse... vay canimiza.

Dolar control altina alinamazsa da... Banka (butun bankalar) icin temel sorunlar cikacak ileride ortaya. O da bambaska bir konu.

Temettu yerine hisse geri alimi oldukca guzel olurdu arkadaslarin dedigi gibi. Ama varlik fonu bastirmistir temettuye bence.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sakin olmak gerekiyor. Ne yapalim durum boyle. Bir oyunlar oynaniyor, artik ABD iktidari mi goturmek istiyor, ya da baska birsey mi... bilmek mumkun degil. Olan ulkemize, insanimiza oluyor.

Banka da cok fazla entrikanin tam ortasinda oldugu icin, ustune ustluk bir de secim ciktigi icin maalesef cok fazla hirpalandi. Merak etme, hakettigi yere gelecektir. Yanliz su global piyasalar da duzeltmeye girerse... vay canimiza.

Dolar control altina alinamazsa da... Banka (butun bankalar) icin temel sorunlar cikacak ileride ortaya. O da bambaska bir konu.

Temettu yerine hisse geri alimi oldukca guzel olurdu arkadaslarin dedigi gibi. Ama varlik fonu bastirmistir temettuye bence.
    666 siz 11 liralardayken tav'da idiniz de mi?

Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    666 siz 11 liralardayken tav'da idiniz de mi?
    Hala ordayim, iyi hafiza varmis. Hosgeldin sn. bitpire.

5.  Alıntı Originally Posted by bozoklu5 Yazıyı Oku
    sayın ilim ortalık yangın yerine döndü.kamu hisselerinden sadece ikisi geri alım kararı aldı ikiside(ekgyo ve thyao) korunaklı durumda. halkbankası yönetimi inadına geri alım kararı almıyor.dış şoklara karşı halkbankası çok korumasız.bunu inadına kasıtlı yaptıklarına kesinlikle inanıyorum. 10 yıldır bu şirkette küçük yatırımcı yüzde 65 öz sermayesini kaybetti.şansımızdan halkbankası yönetim kurulu gerçekten küçük yatırımcıyı kesinlikle koruyucu önlem almıyor!yazıktır günahtır kardeşim.6-8 dolardan halka arzedilen halk bankası bu gün 1,8 dolardır.hala geri alım yapmak için karar alamıyorlarsa bir Müslüman Türk olarak kanıma dokunuyor ve yetti gari diyorum.
    Sayın Bozoklu, daha önce de yazıldı. Bankaya gelmesi muhtemel cezanın miktarı hisse değeri ile hesaplanan piyasa değeri üzerinden ve yaptığı kendilerince usulsüz işlem miktarı üzereinden ceza yazılıyor. Geçmiş uygulamaları böyle iken piyasa değerinin bir çarpanı olan hisse değerinin düşük tutulması tüm hissedarların lehine bir durum oluşturuyor. Bu böyle acı versede bu böyle.
    hergün hisse değerinin düşmesi aynı zamanda yüksek maliyetli küçük yatırımcının sinir sistemin allak bullak edilmesi de kaçınılmaz.
    Kolay değil hergün para kaybediyoruz. Ana hissedar olan devlet hisseye giremiyor. Büyük yatırımcı ve fonlar ise beklemede . Mahkeme kararı ve ABD hazinesinin eylemi gerçekleşmeden yüksek miktarlarda girmek istemeyecekleri çok açık ve kağıt sahipsiz kaldı. Böyle bir durum seçim belirsizliği, dolar/Tl nin tarihi yüksek seviyeleri ile TL reel endeksinin en diplerde 80 lerde seyretmesi, kredi derecelendirme kuruluşlarının sabırsızlıkla davranarak not indirimlerinde yarışmaları, Hükümetin yüksek büyüme istemesine rağmen( genişlemeci politikalar izlerken) Merkez Bankasının eli açık edilerek adeta azarlanarak elinin bağlanması ile sıkı para politikası takip edemeyerek geç likitide ile işi idare etmesi ile güvenilirliğini yitirmesi, Suriye ve İRAN olayları, Petrolün yükselmesi, ABD faiz artırımları, 10 yıllık tahvil faizlerinin 3 lere dayanması, FED in her ay muntazaman piyasadan 30 milyar dolar para çekmesi, hükümetin rasyonel olmayan ekonomi ve faiz politikası ve yükselen enflasyon ve Ülker ile Doğuş grubunu yeniden yapılandırma istemeleri ile bankacılık endeksine gelen yoğun satış. Hepsi aynı zaman dilimine gelmesi binde 10 ihtimal olsa o zaman bu zaman olmalı ki hissemiz 7.95 olsun....Sayın TH ın bu kadar üst düzey bilgi, tecrübe ve donanımlarına rağmen bunları hesap edemeyerek 10.22 den hisseye çok önce girmesi anca bu ihtimal dahilinde olabilir . Eskilerin çok belagatlı bir kelimesi var. Nasip..Selamlar.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayan Yazıyı Oku
    .......... Bankaya gelmesi muhtemel cezanın miktarı hisse değeri ile hesaplanan piyasa değeri üzerinden ve yaptığı kendilerince usulsüz işlem miktarı üzereinden ceza yazılıyor. Geçmiş uygulamaları böyle iken piyasa değerinin bir çarpanı olan hisse değerinin düşük tutulması tüm hissedarların lehine bir durum oluşturuyor. Bu böyle acı versede bu böyle. Her gün hisse değerinin düşmesi aynı zamanda yüksek maliyetli küçük yatırımcının sinir sistemin allak bullak edilmesi de kaçınılmaz. Kolay değil hergün para kaybediyoruz. Ana hissedar olan devlet hisseye giremiyor. Büyük yatırımcı ve fonlar ise beklemede . Mahkeme kararı ve ABD hazinesinin eylemi gerçekleşmeden yüksek miktarlarda girmek istemeyecekleri çok açık ve kağıt sahipsiz kaldı.........................
    Binbaşım yorumunuz baştan sona mükemmel olmuş elinize sağlık, gelişmeleri hem gayet sade bir dille hem de çok net bir şekilde izah etmişsiniz.
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •