Sayfa 110/245 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon
Arama sonucu : 1958 madde; 873 - 880 arası.

Konu: KRGYO - Körfez GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by yav_tan Yazıyı Oku
    Mal toplu isbank vakıf garanti halk ykb ziraat ak deniz finans bakın bu mallar benim değil yakın zamanda sert yukarı
    Bekliyorum zaten ocaktan sonra metro baba silip süpürecek bence tahta hazırlanıyor hedefimi 4 TL'ye
    Yükselttim ellerinde yüklü Lotları olanlar düşünsün ben günlük her gün min 10 max 30 lot alıyorum
    Biriktirmeye devam eğer iyi bilanço gelirse tavan serisi de olabilir ya da ocaktan sonra b olunca galip
    Baba zaten toplar girmediği bir tek krgyo kaldı ytd bekleyip göreceğiz taktik hergün aynı satışa mal yığ alışı boş göster
    slm aynı fikirdeyim bizde kaç lot olacak 50 100 lotla kendimizi avutuyoruz.çok malı olan spek düşünsün.

2. ya birisi baktı gitmeyecek mal çıkıyor yada baskı peşindeler kalkan kademeye basıyorlar devamlı bugun bi hareket yapacak ama hangi yöne çözemedim görünen baskıdan dolayı aşağıya doğru gibi ytd...
    yazdıklarım çizdiklerim tamamen kendi bakış açımdan yapılan işlemlerdir...
    asla yatırım tavsiyesi içermediği gibi herkes kendi yatırım kararını kendi vermelidir....

3. ne 87 imiş arkadaş bakalım kim galip gelecek
    asla yatırım tavsiyesi içermediği gibi herkes kendi yatırım kararını kendi vermelidir....

4.  Alıntı Originally Posted by maviserk Yazıyı Oku
    ne 87 imiş arkadaş bakalım kim galip gelecek
    Alanlarda satanlarda aynı, dolayısıyla hangi yöne götürmek istiyorlarsa o yöne gidecek

5. Tren kalkıyor mu ne

6. yazdıklarım çizdiklerim tamamen kendi bakış açımdan yapılan işlemlerdir...

7. yazdıklarım çizdiklerim tamamen kendi bakış açımdan yapılan işlemlerdir...

8. bugünde bircacık olmıcak gibi.takoza devam

Sayfa 110/245 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •