Sayfa 110/1000 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 873 - 880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Çok daha iyi bir hayat yaşamayacaksanız, işiniz aşınız varsa oturun oturduğunuz yerde.

Zavallı genç henüz 29 yaşında işsiz, Marmaraya oturmuş çantamda bomba var diye kimseyi yaklaştırmamış, daha sonra ikna etmişler.

O kadar genç yaşta, hayattan ümidini kesmiş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Ahanda bitti is.
    Hemen reyise bildirin corona vakasi bitmistir, ohal kaldirilsin
    Reyis birileriylen yüz yüze görüşmedikçe veya tokalaşmadıkça, benim ohal bitmez.

Bu işin göstergesi Reyistir, canı çok kıymetlidir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

3. Reis Haziran'da bu iş tamam dediği günden sonra veriler takir takir iyileşmeye başladı, ay yalani ..kim inananina döndü bu iş. Bunların verisine güvenip işe güce giden varsa micayim aklina

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bunu bende okumuştum ama birazda olaylara bakış açısıyla ilgili,A-haber haberciliği anlayışıyla bakılırsa bu sonuca ulaşılıyor,bizim gibi gelişmiş ülkelerde asla olmaz ancak bazı ortadoğu ülkelerinde,kadın bir çok taciz-tecavüz olayını;bana ne derler,duyulursa ailem en iyi ihtimalle beni evden atar diye sineye çekiyor,bir çok taciz vakası ''büyütülmeden'' kapatılıyor,tecavüze uğrayan çocukları,aile içinde olanları saymıyorum bile...
     Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Iskandinav ülkelerinde, özellikle fazla icki kulanilmasina bagliyorlar, gercekten normalin üstünde olan bir tecavüz orani var.
    Yasalari o yüzden cok sIkI tutuyorlar, ama yine de bayagi yüksek diger bati ülkelerine oranla.
    Diger yazdiklariniz tabiiki cok dogru.
    İsveç için göçmen nüfusa bağlayan yazılar okumuştum. Ortadogunun birçok normali orada tecavüz sayılıyor. O yüzden.
    Bir de zengin iş adamları dağ evlerine fakir ülkelerin kadın götürüyor diye bir yazı okumuştum.

Kanada için de , suç oranlarına baktığım da Nova scotia tecavüz konusunda oranı çok fazlaydi, biraz daha inceleyince son yıllarda mültecilerin buraya yerleştirildiğini görmüştüm.

Gidip görmedim, netten okumalar sonucu edindiğim intibaa bu .

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    İsveç için göçmen nüfusa bağlayan yazılar okumuştum. Ortadogunun birçok normali orada tecavüz sayılıyor. O yüzden.
    Bir de zengin iş adamları dağ evlerine fakir ülkelerin kadın götürüyor diye bir yazı okumuştum.

Kanada için de , suç oranlarına baktığım da Nova scotia tecavüz konusunda oranı çok fazlaydi, biraz daha inceleyince son yıllarda mültecilerin buraya yerleştirildiğini görmüştüm.

Gidip görmedim, netten okumalar sonucu edindiğim intibaa bu .
    Yok göcmen nüfusu ile alakali degil.
    Göcmen nüfusu düsük olan 60'li yillarda bile yüksekti.
    Karanlik dönem uzun oldugu icin cok iciyorlar ve daha cok ese tecavüz olaylari söz konusudur genelde anlaminda gösterilirdi belgesellerde.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Reyis birileriylen yüz yüze görüşmedikçe veya tokalaşmadıkça, benim ohal bitmez.

Bu işin göstergesi Reyistir, canı çok kıymetlidir.
    Bugün bu parametreyi duyduğum ikinci kişisiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bugün bu parametreyi duyduğum ikinci kişisiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Allahtan başka kimseden korkmam tavırlarını yemem ben, o yakın temasta bulunmadıkça Reha GAYA'nın ohal'i bitmez.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Şezlong az, açık büfe yok, döt korkusu var o nedenlen bol bol çeker tarrak gibi geziniriz, yok abi kalsın ben evde iyiyim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 110/1000 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •