Sayfa 110/1001 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 873 - 880 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by thanandar Yazıyı Oku
    Sn. onur1064 üstad;
    Elimde oransal olarak büyük miktarda TCA var.
    Tüm fonlar içinde kıymetli maden adı altında, sadece altına yatırım yapan fonun nadir olduğunu siz değerli üyelerden okumuştum.
    Mutlaktır ki bileceğiniz üzere TCA, kıymetli madenlerden öte kamu kira sertifikaları ve değişen oranda özel sektör kira sertifikalarına yatırım yapıyor. Nacizhane benim gözlemlediğim bu.
    Küçük kısım istisnalar hariç; yatırım fonlarına uzun vadeli(çocuğuma miras olarak) bakan yapıdayım.
    TCA hakkında forumda yakaladığım kısa yorumlar vardı.
    Vesilesi ile TCA fonuna bakışınızı merak ederim.
    Saygı ve teşekkürlerimle.
    Yanliz kira sertifikasina yatirim yapiyor dediginiz altına dayalı kira sertifikalarida var muhtemelen ona yatirim yapiyordur fon..kira sertifikalarida kendi aralarinda devlet tahviline ,dolara endeksli birde altına dayalı kira sertifikalari var..
    Uzun vadede altının yükselmesini düsünüyorsaniz tca'da kalabilirsiniz ..ben altında fon yerine grami tercih edilmesini savunurum..anlık hareketler altında daha onemli ...fonda altın yükseldiginde al sat yapamadigindan bakakaliyorsun

2.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    onur bey hafta sonun 4 gunune hangisini oneriyorsunuz
    zpg tzv tzl
    Haftasonu icin su an konusmak cok erken bu 3 fon ile ilgili ..tahvil hareketlerini bilemiyorum günlük kontrol ediliyor

3.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Bankaların rasyosunu tutturmak icin tahvil almasi tahvilleri asagi cekti ..tahviller diplere yaklasti gibi .. tabi bu sürecte borclanma araclarinin getirileri iyi oldu..
    Kira sertifikalari risk grubunda 2-3 numara arasinda ..deneyebilirsin begenmezsen cikarsin t1 kuralı var..
    Ben riske atmak istemiyorum diyosan ppf yi tercih etme bence git bankalarin günlük kiraz hesabi nkolay gibi hesaplarini tercih et
    Ahu ve IST gibi fonlar öst agirlikli fonlar bu yüzden bu krizde elleerinde hangi östler var onlari kontrol edip ona gore giris yapilmasini düsünüyorum..daha kriz bitmedi kriz sonrasi sirketler nasil toparlanacak belli degil öst fonlari bu sürecte biraz uzak durulmasi gereken fonlar arasinda
    ZPG, YFV ve AIS olarak kullandım tercihimi teşekkürler bilgilendirme için çok saol

4.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    ZPG, YFV ve AIS olarak kullandım tercihimi teşekkürler bilgilendirme için çok saol
    Yarin ki fiyattan gecerli olacak..bugün bloke olur para

5. Bu gözler ppfnin - getirdigini gordu ya daha ne diyim 😃😃

6.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Bu gözler ppfnin - getirdigini gordu ya daha ne diyim [emoji2][emoji2]
    O ne zamandi yahu ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    O ne zamandi yahu ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Subat gibiydi oyle hatirliyorum o aralar bu suriyeye girdigimiz donemde

8. Pazar günü brent ile ilgili yazmistim...

Sayfa 110/1001 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •