Sayfa 110/265 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon
Arama sonucu : 2117 madde; 873 - 880 arası.

Konu: BRISA - Brisa Bridgestone

1.  Alıntı Originally Posted by atmaca66 Yazıyı Oku
    Bedelsiz vermesinin ardından dokuz yıl geçmiş.Bir yılda 10'a katlayan kağıtlar varken bunun buralarda zaman geçirmesi abes gelmiyor mu?,Yetti artık ! Yatırım tavsiyesi değildir.
    Bedelsiz bu tür kağıtlar için hiç iyi bir şey değil. Kağıdın bütün kimyası bozuluyor. Lot sayısı artıyor, fiyat düşüyor, f/k düşüyor. Anlık vur-kaç mantığında olanların kovalayacağı bir şey bedelsiz. Bir 10 yıl daha bedelsiz yapmazsa iyi olur. Zaten çok yüksek miktarda verme potansiyeli de yok şu anda. Yeni yeni kendine geliyor şirket.

1'e 10 katlayan kağıtların çoğu dandik kağıtlar. Şeffaf ve de kurumsal şirketler bu tür hareketler yapmaz. Mesela, bakın Tüpraş'a, Toaso'ya veya Froto'ya. Yükseldiler ama öyle 1'e 10, 1'e 20 değil. İyi kağıtlarda bu tür hareketler beklemek yersiz olur. Aşırı hareketlenme yaşayan kağıtların ancak %10'unu yapabilirler. Diğer yandan, Brisa'nın içinde 2016 yılından bu yana biriken bir enerji vardı ve kısa zamanda 5 liralardan 30 liralara dayandı. Bu çok büyük bir şey. O nedenle, zamana yayması mantıklı.
    ...

2.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Bedelsiz bu tür kağıtlar için hiç iyi bir şey değil. Kağıdın bütün kimyası bozuluyor. Lot sayısı artıyor, fiyat düşüyor, f/k düşüyor. Anlık vur-kaç mantığında olanların kovalayacağı bir şey bedelsiz. Bir 10 yıl daha bedelsiz yapmazsa iyi olur. Zaten çok yüksek miktarda verme potansiyeli de yok şu anda. Yeni yeni kendine geliyor şirket.

1'e 10 katlayan kağıtların çoğu dandik kağıtlar. Şeffaf ve de kurumsal şirketler bu tür hareketler yapmaz. Mesela, bakın Tüpraş'a, Toaso'ya veya Froto'ya. Yükseldiler ama öyle 1'e 10, 1'e 20 değil. İyi kağıtlarda bu tür hareketler beklemek yersiz olur. Aşırı hareketlenme yaşayan kağıtların ancak %10'unu yapabilirler. Diğer yandan, Brisa'nın içinde 2016 yılından bu yana biriken bir enerji vardı ve kısa zamanda 5 liralardan 30 liralara dayandı. Bu çok büyük bir şey. O nedenle, zamana yayması mantıklı.
    Sn.JoNAThan teşekkür ederim,gönlüm öyle arzu etti.Yoksa kaleme döktüklerinize aynen katılıyorum.

3. Senin gibi kağıdın da tahaticinin da....

Bu kadar fırıldak bu kadar her yeri oynayan bir yer görmedim. Bu piyasada bu adamların arasında para kazanmam mümkün değil anladım. 2 defa 31 üstünden aldım bozdu diye 30 kusurlerden verdik. Bunlar hırsız olmuş resmen bunlarla basetmek imkansız..

IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

4.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Senin gibi kağıdın da tahaticinin da....

Bu kadar fırıldak bu kadar her yeri oynayan bir yer görmedim. Bu piyasada bu adamların arasında para kazanmam mümkün değil anladım. 2 defa 31 üstünden aldım bozdu diye 30 kusurlerden verdik. Bunlar hırsız olmuş resmen bunlarla basetmek imkansız..

IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu günlük trade tahtası degil kardeşşş....
    Bu tahtaninn ennguzel zamanları ..
    Biz acıyı bal eyledik....

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

5. Sent from my iPhone using Tapatalk

6. 30 üstünde duaracak mı bakalım!!

Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

7. En net olan şu nezaman arti kapatsa sonraki gun eksi.. hiç sasmiyor....yapabilene helal olsun

8. Sayın jnothan karşılıksız bedelsiz davranislar acilari tatli yapar. Yatirim tavsiyesi degil.....

Sayfa 110/265 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •