Originally Posted by Fuat Soylu bilmiyorum üstad ben arkalarda oturuyorum Ustadim alirsan oyle iki uc lot anca arka koltuk verirler Bana bakin En onde 😀😀😀
Originally Posted by Webster Odabasi gozume gozukme İsmende kafa kestim Yerine aksam satmak uzere 5.57 den afyon girdim Allahim alir almaz zarar yazdi Nolur su afyonu arti 5 lere tasi Odabasinin diline dusurme beni Amin
Originally Posted by Webster Odabasi gozume gozukme İsmende kafa kestim Yerine aksam satmak uzere 5.57 den afyon girdim Oynak beyim ortalık toz duman, ISMEN +%2 ile dimdik ayakta gelmiş kafa kestim diyorsun. Al al satarsın akşama Afyon. Kaymağını da yanında verirler.
Originally Posted by Webster Ustadim alirsan oyle iki uc lot anca arka koltuk verirler Bana bakin En onde olsun önemli olan trene yetişmek
Originally Posted by Webster Allahim alir almaz zarar yazdi Nolur su afyonu arti 5 lere tasi Odabasinin diline dusurme beni Amin Hiç annatmam görüyorsunuz. Annatmaya hiç gerek yok, görüyorsunuz.
Originally Posted by Foçabeyi Oynak beyim ortalık toz duman, ISMEN +%2 ile dimdik ayakta gelmiş kafa kestim diyorsun. Al al satarsın akşama Afyon. Kaymağını da yanında verirler. Originally Posted by Foçabeyi Hiç annatmam görüyorsunuz. Annatmaya hiç gerek yok, görüyorsunuz. Bak odabasi aksama yine kivirirsin yapma sil bu yorumlarini 😀
Originally Posted by Webster Bak odabasi aksama yine kivirirsin yapma sil bu yorumlarini Hep diyorum işmen adamı pişmen etmez Merak etme akşama da işmen daş gibi ayakta kalacaktır
Originally Posted by Foçabeyi Yani değil mi usta. Gittiğim yönün tersine giden kazanıyor yok be o kadarda değil, her cambaz borsa telinde tutunamaz düşer, sallanmadan düşmek mağrifet değildir. sallanacaksın ama düşmeyeceksin.
Forum Rules
Yer İmleri