Hadi bakalým Yaprak favorilerimde bu sabah aklýmdan geçirdim. Tavan olmuþ! Arkadaþ hepsi giderken elimizdeki kaðýt kaç aydýr yatay tradede. Nasýl ayar olmayacaksýn?!!
Hadi bakalým Yaprak favorilerimde bu sabah aklýmdan geçirdim. Tavan olmuþ! Arkadaþ hepsi giderken elimizdeki kaðýt kaç aydýr yatay tradede. Nasýl ayar olmayacaksýn?!!
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Takas verebilecek varmý?
150 milyon lira yýllýk bilanço gelirse büyük suoriz olur... Yer yerinden oynar.
Kit satýþlarý uluslararasý piyasada hergun yeni zirveler yapýyor
Hýzlý yayýlan o"micron varyantina paralel olarak test sayýlarýnda hýzla artýyor
ABD hükümeti , vatandaþýna 500 bin sdet hýzlý kit daðýtma kararý aldý. Bu kararý diðer ülkelerde alýrsa, kit sýkýntýsý yaþanýr ve fiyatlar karaborsaya düþer
Diðer bir husus ise þýrýnga krizi. Ýthal etmeye baþladýk. Fabrikamýz bir an önce bitsede , yerli þýrýnga üretimine baþlasa
Þirket yönetimi sessiz. Fabrika full kapasite çalýþýyor. Umarýz yurtdýþý satýþlarda aracý firmalara kazancýn yarýsýný vermeyiz.
Ýncelicez, araya danýþýklý dövüþçü bi paravan aracý firma koyup , yapýlan ihracatý yan cebe koyacaklar mý.. yoksa namuslu bir satýþ mý olacak. Takipçisiyiz bu konunun.
Saðda solda imalatlar kuruldu þirketin yoneticileri tarafýndan. Onlara taþeron iþ verip , bizim ekmeði biliyorlar mý. Bunu da inceliyoruz
Murat Güler de inþaallah takip ediyordur bu varyasyonlarý. Eðer kendi de bu sarmalin içinde ise yada izin veriyorsa, iflah olmaz,
Yer rahmanin tokatýný.
Bugün bereketli bir ses s bekliyorum
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
""Þirket yönetimi sessiz. Fabrika full kapasite çalýþýyor. Umarýz yurtdýþý satýþlarda aracý firmalara kazancýn yarýsýný vermeyiz.""
Ben þahsen aracýlý satýþlarda çok daha fazlasýný kazandýðýný düþünüyorum,,bilançodaki kar rakamlarý inceltilmiþ rakamlar,,Patron bu iþin uzmaný,borsadan belli
SM-A730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Minnak bir ikili dip
Teyitli bilgimi reis " fabrika full çalýsýyor " kýsmý .
Sayýn külyutar
Yer Ýmleri