Sayfa 110/331 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon
Arama sonucu : 2646 madde; 873 - 880 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Bu sirket hicbir zaman gelecegi fiyatlamadi 3 -10 fk arasinda dolaniyor surekli gelecegi fiyatlayan sirket bu fk larda mi olur ? Soyle 30 40 fk olsaydi gelecek fiyatlandi diyebilirdik diye dusunuyorum !

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 4 ceyrek 200 milyar hacimle gecilse bu sirket 4 ceyrekte 15 milyar kar edebilecek potansiyelde suan ki fk ile carparsak 120 milyar gibi bir pd cikar 50 tl ler biraz ucuz kalmaz mi bu hesapla?
     Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
    Bence 200mr hacimin değeri 50tl ler. Yani 4 çeyrek 200mr hacimli bir yıl geçirirse, ederinin 50TL olduğunu düşünüyorum. Bu hacimler devam eder mi konusunda ben faiz artırımlarının artacağını ve dolayısıyla hacimlerin düşeceğini düşünüyorum.

Dolayısıyla bir müddet yerinde sayabilir veya 3 aşağı 5 yukarı olabilir. Beklenen faiz artmazsa, eğlenceye devaaaaam

3. Bu çeyrek'te her zaman eklenmeyen bir gelir vardı. Dolayısıyla her zaman gelmeyecek. Bu çeyrek organik 3 mr beklendim. İsmen'in tarihi fk sı 9.54. ortalama 6.5 fk. 12 *6.5 den 60 70 mr eder. Enerji yatırımı katkısıyla 80mr değer edebilir. Oda işte 50 60tl ler civarında.

Yüksek fk için geleceğe yönelik şirlet beklentisi, yeni arsa fabrika yatırımı, yurt dışına açılış vs haberlerle süslenmesi gerek. Biz bilançoda görüyoruz süpriz karları. Piyasa bilmiyor daha nasıl fiyatlasın ��

4. Gelecek gelecek diyoruz sunu gozden kaciriyoruz genclerin cogu coin piyasasininda etkisi ile finansal piyaslarda yatirim yapmaya asiri alistilar, ve bu gencler para kazandikca piyasaya girecektir, dedeleri babalari gibi borsayi kumar olarak gorup ev alayim tarla alayim modunda degiller eger bir hikaye ariyorsaniz hikayenin hasi bu projeksiyonda 4 5 yil gectiginde yatirimci sayisi 10 milyonlari gectiginde anlasilacak ve ismen baska bir seviyede sirket olacaktir.

5. 3 ceyrekte belki degerleme yapmayabilirler ama 4 ceyrekte yapacaklardir

Birde sirketin 3. Ceyrekte 3 milyar organik kar ettigini dusunelim dediginiz gibi 4. Ceyrek boyunca bu 3 milyari bosta mi bekletecekler? Bunun bir getirisi olmayacak mi faizler yukselecek demissiniz hic birsey yapmadan bu 3 milyari 3 aylik mevduat yapsalar ne kadar getirisi olur yuksek fazi doneminde ?
     Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
    Bu çeyrek'te her zaman eklenmeyen bir gelir vardı. Dolayısıyla her zaman gelmeyecek. Bu çeyrek organik 3 mr beklendim. İsmen'in tarihi fk sı 9.54. ortalama 6.5 fk. 12 *6.5 den 60 70 mr eder. Enerji yatırımı katkısıyla 80mr değer edebilir. Oda işte 50 60tl ler civarında.

Yüksek fk için geleceğe yönelik şirlet beklentisi, yeni arsa fabrika yatırımı, yurt dışına açılış vs haberlerle süslenmesi gerek. Biz bilançoda görüyoruz süpriz karları. Piyasa bilmiyor daha nasıl fiyatlasın ��

6. Doğru, gelen karı elbet değerlendirirler. Yatırımcı ilişkileri ile görüştüm, yılda en az 1 kere değerleme geleceğini söyledi. 4.çeyrek kesin değil yani, hee bu arada yapılan yatırım kesin kar getirmez. Negatif kar gelirse olan karı da eritir

Ben piyasanın ne kara ne değer biçtiğini hesaplamaya çalıştım. Öıkardığım sonuçlar benim değil piyasanın kararı. Goldman sacs gibi şirket maşallah.

İnşallah komisyoncu title ından kurtulurda 15 20 fk lara ulaşır

7. Ismenin ortalama fk sinin dusuk olmasi birazda sirketin yapisindan kaynaklaniyor tam yol alip 8 9 fk oluyor hop gelen bilanco ile 5 fk ya dusuyor tam fk yukseliyor bilanco ile yine dusuyor piyasa fiyatlama konusunda bununla bas edemiyor ))

Bu sirket eylul sonuna kadar 15 fk ya ciksin en gec 2024 haziranda tekrar 5 fk ya duser

Oyle garip bir durum var birde

8. O da var harbiden. Millet bilançoya yetişemiyor 1 ay sonra yine indircekler fk yı

Sayfa 110/331 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •