Sayfa 110/305 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 873 - 880 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

1. Mynet de hisse hakkında güzel açıklamalar var fikir edinirsiniz[emoji15] [emoji4] [emoji41]
    Bugün öğleden sonra piyasa yapıcı atanmamış topu topu 5 dk. işlem yapan VİKİNG kağıt kadar hacim yapamadı..ne kadar sağlam................... ........

2. Crdfa seni tebrik ediyorum ..bugün de 10 dk. İşlem gören VKİNG i hacim olarak gectin.....ama yılbaşın dan sonra gecme konusunda biraz zorlanırsın yaz bir kenara

3.  Alıntı Originally Posted by Kanarya Yazıyı Oku
    Sözünde pek duramıyorsun sanırım. Laf agızdan bir kere çıkar. Ciddiye almıyorsan almamalıydın ama dayanamamışsın yine. Benim diyecek bir seyim yok. Senin için dedigim seyler hala gecerli. Soylediklerimin de arkasındayım. Amacin polemik yaratmaksa yanlış kişiye çattın.
    7 yıl yazıp algı ve yalan ile sattırma peşinde olan senin gibi operasyonculara karşı her zaman küçük yatırımcıyı koruma tarafında oldum. 25 yıllık borsa tecrübelerim çoluk çocuk algısına yenilmez.Elinde hisse bile yoktur gelir hisse kötülerler.

4. Arkadaşlar speğimiz en azından borsanın düşüne ayak uyduruyor..fena değil

Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar speğimiz en azından borsanın düşüne ayak uyduruyor..fena değil
    Bu kâğıtta sök olduğuna inanmak zor

6.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Bu kâğıtta sök olduğuna inanmak zor
    31..,69 la başlayan kademeler.. speksiz olmadığı kesinde iki speğimiz var gibi geliyor ..ben ondan korkuyorum olan biz cimlere olacak..

7. Fantazi düşkünlüğü göze öarpıyor bu durumda 😁😁😁😄😄😄😬😬😬
     Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    31..,69 la başlayan kademeler.. speksiz olmadığı kesinde iki speğimiz var gibi geliyor ..ben ondan korkuyorum olan biz cimlere olacak..

8. Rahat olun,sizler için ,topladiklarimin yarısını tahta sahibine iade ettim.Ama artık vermem.elindeki ile idare etsin sipek.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 110/305 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •