Sayfa 1100/1200 İlkİlk ... 1006001000105010901098109911001101110211101150 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 8,793 - 8,800 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    PKART hacim resmen bitik ben buna haftaya haftanin kagidi olacagina isaret olarak bakiyorum. Iyice sikisti. 60dk. CCI yukari gosteriyor ama cok da guvenli degil.
    AL-SAT-TUT tavsiye olamaz.

2.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    PKART hacim resmen bitik ben buna haftaya haftanin kagidi olacagina isaret olarak bakiyorum. Iyice sikisti. 60dk. CCI yukari gosteriyor ama cok da guvenli degil.
    AL-SAT-TUT tavsiye olamaz.
    Grafiği var mı sizde

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Zofran Yazıyı Oku
    Grafiği var mı sizde

Bu Grafik dedigim gibi cok belirleyici degil, beni esas hacmin dikkat cekiciligi ilgilendiriyor, nerdeyse tarihinin en dusuk hacmi.
    Bu arada 3.07 ve ustu kapanislar bizi soluksuz 3.4x e goturur.
    AL-SAT-TUT tavsiye degildir. Zarar etme riskiniz her zaman vardir
    Son düzenleme : decamercion; 12-01-2018 saat: 18:13.

The big sort thy )
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

5. Hocam yyapı beklenen tık oldu ..hocam bu hisseden kahve içilir mi

Alıntı Originally Posted by ayne Yazıyı Oku
    merhabalar 1. ci sayfadan 1000.ci sayfaya kadar hepsini gece gündüz okudum. başta sacro ustam olmak üzere hepinize sonsuz teşekkür ederim.Borsada yeniyim,emekliyimikramiyemin bir kısmı ile 15 tl ye gidecek diye bera aldım.8 den vermedim bir düşmeye başladıçıktığı yere kadar 1,50 ye kadar düşer dediler 5,50den verdim.şimdi yine çıkmaya başladı bir arkadaş bu siteyi ve sacro ustayı takip etmemi söyledi, başladım okumaya,macd ın sıfırı yukarı kesince senet al verir falan derkenhemen yenilerdesacro ustamın klimasanı 6 yı geçince alınabileceğini okudum6,05 den aldım şimdilik iyi gidiyor maşALLAH... Bu sefer boş dururmuyum, birşeyler öğrendimya A dan z ye kadar bütün senetlerin grafiğine bakmaya başladım.hangi senetler de macd yukarı kesiyor diye klimasanı inceledim hakikaten macd yukarı kesmiş senet gidiyor...bende TGsas ı buldum bi ona baktım bibuna baktım 3,62 den atladım. devamı sonraki sayfadasayfada lütfen okuyup bilgilendirirseniz çok sevineceğim
    Iste boyle teknik calismayi ogrenmeli sizin gibi.

Hersey teknikte var.

Calismaya devam tebrikler.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Bu Grafik dedigim gibi cok belirleyici degil, beni esas hacmin dikkat cekiciligi ilgilendiriyor, nerdeyse tarihinin en dusuk hacmi.
    Bu arada 3.07 ve ustu kapanislar bizi soluksuz 3.4x e goturur.
    AL-SAT-TUT tavsiye degildir. Zarar etme riskiniz her zaman vardir
    Hacmin dusuk olmasi cok iyi.

Flamanin sonlarin hecim boyle geberir.

Somra hacimle alim baslar ve kirilir.

8. Sacro hocam , arkadaşın da dediği gibi teknik ogrenme konusunda bizlere yardimci olurmusunuz ?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 1100/1200 İlkİlk ... 1006001000105010901098109911001101110211101150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •