öyle bişey olması imkansız...iş yatırım sadece alım satımda komisyon koyar...
99,2 diye bi ifade gecmedi forumda..99,67 yazıldı...
shorts lütfen siz de alın şu eurobondu da kurtulalım bu ızdırapttan :D
bir kaç aracı firmaya komisyon dahil satış fiyatını sorun...o fiyat alın sonra unutun...o fiyatları begenmiyorsanız, aracı kurum acmanız lazım : )
bana da mantıksız geldi. sanmıyorum..
daha önce sanırım eylülde çıkarılan eurobond için de geçerliydi bu yanılmıyorsam. ilk kupon ödemesi yoktu. ancak bunu almıyoruz anlamına gelmiyordu mt nin dediğine göre.. sadece geç, yani ikinci kupon tarihinde toptan alınacak denmişti.
bununla birlikte verdiğiniz bilgi kıymetli. teşekkürler
Evet 1-2 haftada öğrendim hepsini..Bankalara para kaptırmamak lazım, düzeni kurmuşlar. TL ve dolar birikimlerimizi eritmek için elinden geleni yapıyorlar...Dolar birikimleri için eurobond en iyi alternatif şuan. TL birikimler için para piyasaları fonu en iyisi duruyor. Ne kadar tl ne kadar dolar olsun sorusunun cevabı yok gibi.
26.10.2019'da veriyormuş ilk kuponu, ilk kupon yok değil sadece geç veriyor itfa tarihi de ona göre uzuyor, ama 3 ay uzatmanın faizini ödüyorlar, faizi Ocak ayından başlatıyoruz demiş.
Saygılar.
Aynen şöyle dedi nisan ve Eylül’de kupon ödemeliri var fakat bu yıl sadece nisan da kupon ödemesi yoktur.sadece Eylül’de var dedi.neden diye sordum böyle oluyor eurobond işlemlerinde dedi.demek sizin dediğiniz gibiymiş kupon ödememe diye bir şey yok itfa tarihi uzuyor.o zaman iyiymiş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri