Sayfa 111/1000 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211611 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 881 - 888 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. İşte görüyorsunuz ya bir olumlu haber beklemesi gerekiyor dövizin yada müdahele olması lazım, başka türlü bi ekonomik krizde düşmesinin imkanı yok.(herşeyi dolarla alıp-verdiğin bir ülkede)
    Şuan rte-bahçeli görüşmesini bekliyor.
    Muhtemel aşağı çekilecek.

Umut taciri olanlara, günümüz trsinde bu 2 sebep dışında düşmesi imkansız fakat bu olumsuz ekonomik tabloda herzaman yükselmesi muhtemel.
    Bunu idrak edin yeter. Amaçsız gerekçesiz ‘düşücek’ demek saçma, algıdan öteye gitmez

2.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    İmf nin gelmesi durumunda Yunanistan dan beter bir tablo ortaya çıkar.. hükümetin elindeki bütçe kartı gider.. siyaseten akp biter..Ayrıca tüm bunlara rağmen akp imf ye razı olsa bile; akp nin milleti imf reçetesine ikna etmesini pek mümkün görmüyorum.. imf ancak iktidar değişikliği olursa mümkün..

O kadar para nereye gitti neden yine dış güçlere el açar hale geldik diye sorar bu millet ..
    Dış güçlerden sonra yeni tehdit patates soğan lobisi.. hükümet halkın ekmeğine göz diken bu tehlikeli lobiye karşı göz açtırmıyor; medyada baskın manşetleri..

Hükümetin asli görevi fiyat istikrarını sağlamaktır. Fiyat istikrarını sağlamazsan polisiye tedbirler hiçbir işe yaramaz.. kaldı ki soğan stoğu yapmak yasaktır diye bir kanun mu var bu ülkede? Yani vatandaş dolarını satacağı zamanı seçtiği gibi soğanını satacağı zamanı da seçebilmeli

3.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    bilerek bu seviyelere çektiklerini düşünüyorum.
    amaç 5.30 da bırakmak bence bir süre.
    yarın rte-bahçeli olumlu sonuçlanır ve 5.30-5.33 leri görürüz. Aksi durumda 5.45ler gelebilir ama ben anlaşma olacağını düşünüyorum

ytd.
    5.32 kedi fare gibi oynayın dövizle.

4. forumdaşlar.. çok enteresan bir durumla karşı karşıyayım. şöyle ki..

bir süre önce odea internetten 10 gün arayla usd almıştım. alış kurlarını hatırlamıyordum bir kontrol edeyim dedim. çıkan sonuç akıl alacak gibi değil.

2 kasım usd alış kurum 5,4515001
    12 kasım usd alış kurum 5,4515001

virgülden sonraki 7 hanesine kadar aynı!

şubeyi aradım onlar da kontrol etti ve onlardaki bilgiler de aynı. önce bir tesadüf dediler ama onlar da inanamadılar. araştıracaklar. nasıl mümkün olabilir.. fikriniz var mı?

5. Abd'de dayanıklı mal siparişleri ekim'de %4,4 geriledi, beklenti %2,6 düşüş

6.  Alıntı Originally Posted by elektrikk Yazıyı Oku
    Yani ben kazanayim ulkem kaybeysinmi sizinki..

y.t.degildir..
    ülkeyi okadar çok düşünüyorsan yıllardır ülkeye giren dövizin nereye harcandıgının peşine düş kamunun hovardalıgının paeşine düş
    iç edilen ihalelerin vergilerin kapanan ve iflas eden firmaların yüzde yüz artan faizlerin peşine düş
    bu söylediklerim normale gelirse zaten döviz düşecektir sen ve senin gibilerin tek sucladıgı döviz ve döviz tutanları suçlayarak işin içinden sıyrılıp çakma milliyetcilik yapmak

7.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    ülkeyi okadar çok düşünüyorsan yıllardır ülkeye giren dövizin nereye harcandıgının peşine düş kamunun hovardalıgının paeşine düş
    iç edilen ihalelerin vergilerin kapanan ve iflas eden firmaların yüzde yüz artan faizlerin peşine düş
    bu söylediklerim normale gelirse zaten döviz düşecektir sen ve senin gibilerin tek sucladıgı döviz ve döviz tutanları suçlayarak işin içinden sıyrılıp çakma milliyetcilik yapmak
    Aynen akp rte tokatliyor butun ulkenin gelirini bunlarda onlara bakıp seviniyor
    Bir laf vardir gelini damat s.. halayi bunlar cekiyor

8. Neyse gencler egleniyormuyuz birakin siyaseti .......
    ..

y.t.degildir..

Sayfa 111/1000 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •