Fed/Powell: Hala para politikasının sözlü yönlendirmesi gerektiğine inanıyouz
Fed/Powell: İstihdam için hedef belirlemeyeceğiz
Fed/Powell: Fed güçlü istihdam piyasasını teşvik üzerine yüksek derecede odaklanacak
Fed/Powell: Hala para politikasının sözlü yönlendirmesi gerektiğine inanıyouz
Fed/Powell: İstihdam için hedef belirlemeyeceğiz
Fed/Powell: Fed güçlü istihdam piyasasını teşvik üzerine yüksek derecede odaklanacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
FED'in enflasyon hedeflemesinde ortalama sisteme geçeceğini açıklamasının ardından #EURUSD paritesi 1.1837 düzeylerinden 1.1875'e yükseldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fed/Powell: Faizleri indirmek için daha az alanımız var
Fenerbahçe :
![]()
Bakan Koca : Son dönemde iyileşen hasta sayımız yeni hasta sayımızdan daha az. Aktif hasta sayımızı kontrollü sınırda tutmanın yolu yeni hasta sayısını azaltmak. Bugün için, aktif hastalarımızın sayısını azaltacak en geçerli yol tedbirdir. Sonunda yenilen virüs olacak.
![]()
Türkiye'de bilinen aktif vaka sayısı son 24 saatte 470 artarak 16.997'ye yükseldi
12 Ağustos ‘dan bu yana aktif vaka sayısı her gün artmakta
Yer İmleri