Sayfa 1116/2413 İlkİlk ... 1166161016106611061114111511161117111811261166121616162116 ... SonSon
Arama sonucu : 19297 madde; 8,921 - 8,928 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. +18 fotolari koymuş yarim saat sonra kaldiracak.
    @erefefik

2. Dünyada ilk kez bir seyir füzesi, İHA'dan ateşlendi.

“AKINCI TİHA’dan atılan ÇAKIR, yerli/milli motorla ateşlendi ve hedefi tam isabetle vurdu!"
    @erefefik

3. SavunmaSanayiST.com
    @SavunmaSanayiST
    🔴Türkiye’ye F-16 Blok 70 Modernizasyon Kiti satılmaz ise ne olur?

🗣️Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir: “Savunma Sanayii Başkanı/Başkanlığı olarak o konu beni ilgilendirmiyor.

• Ben önüme bakarım. ÖZGÜR Projemi yaptım mı Blok 30’a? Yaptım. Blok 40 ve 50’lere yapacak mıyım? Yapacağım.

• Onları bu upgrade’ler ile birlikte bir Viper versiyonuna getirecek miyim? Getireceğim. Bu kararlılığım var mı? Var.

• 6 ay erken olur, 1 yıl geç olur vs. Biz yola çıktık mı? Yola çıktık. Hedefe varır mıyız? Varırız. Bizi ilgilendiren kısım o.

• Onun bunun ağzına bakıyor olmak bizim ilgi alanımız değil. Diğer görüşmeler, siyasi kararlar, ülkeler arası ilişkilerin gerektirdiği siyasi konjonktürler olabilir.

• Biz yapmamamız gerekeni biliyoruz. Onu en kısa süre içerisinde yapmak da bizim ülkümüz.”
    @erefefik

4. 29 Ekim 1914 - Osmanlı Donanması Rus Limanlarını bombalıyor.
    Harekata Osmanlı donanmasına ait Savaşa hazır olan 10 Adet gemi katılmıştı Yavuz, Midilli, Hamidiye, Peyk-i Şevket, Berk-i Satvet, Muavenet-i Milliye Gayret-i Vataniye, Taşoz, Samsun ve Nilüfer.
    Tarih kitaplari şöyle yazar: Ingilizlerin önünden kacan 2 Alman gemisi Osmanli'ya siginirlar. Gemilerin satin alindigi aciklanir, gemilere Yavuz ve Midilli isimleri verilir, sadece 4 ay sonra bu gemiler Karadeniz'e açilirlar ve Rus limanlarini top atesine tutarlar.
    Bizim 1.dunya savasina girisimiz böyle anlatilir.
    Bu kararı bir siyasi parti aldı: Ittihat ve Terakki.
    Bu soyasi parti, Abdulhamit'i indirerek ve 2.mesrutiyeti ilan ederek iktidara geldi.
    Aldigi bu karar neticesinde ise Imparatorlugu paramparca etti.
    Iste bu Chp, Ittihat ve Terakki'den gelir.
    Tarih kitaplarinda anlatilanlar ise çok eksıktir.
    @erefefik

5. @erefefik

6. Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Suriyeli mültecilerin Suriye’ye gönderilmesini savunamam. Bu zulüm olur.
    Dünkü; Rusya, Turkiye, Iran ve Suriye Dışişleri Bakanlarinin katildigi zirveden hiç bir şey çıkmamış.
    Tayyip Agamın söylediginin meali bu.
    @erefefik

7. Hamza Yardımcıoğlu
    @hyardimcioglu
    ·
    6s
    Bana felaket tellalı diyorsunuz ya hani. Şimdi size bir müjde vereyim. Hırsızlar çetesi def olup gidiyor. Kesin bilgi. Yayabilirsiniz.
    @erefefik

8. Astrolog Meral Akcaner ♋️
    @meralakcaner
    ·
    9s
    Öngörülerim:

Borsanın seçime kadar düşeceği ✅
    Mülteci akının artacağı ✅
    Sanatçıların Kılıçdaroğlu'na destek vereceği ✅
    Yurtdışından bir erkeğin ifşa serisine başlayacağı ✅
    İnce'nin popülaritesini kaybedip hastalanacağı, çekileceği ✅
    Kılıçdaroğlu'nun ilk turda kazanacağı ❔
    @erefefik

Sayfa 1116/2413 İlkİlk ... 1166161016106611061114111511161117111811261166121616162116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •