Sayfa 112/651 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 889 - 896 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. İflas erteleme seçenek dışı çünkü ohal seçimlere kadar uzar gider. Ohalsiz bir çözüme gitmek zorunda. Çok bir zamanda yok en fazla bir 4-5 ayı daha olabilir böyle gitse bile hepbirlikte görecez satıyormu satmıyormu batıyormu batmıyormu. Şahsen benim zarar 50.000 paramın yarısından birazdaha fazlasını zaten kaybettim. Komplede kaybetsem dokunmadığı için devam ediyorum. Aynı gemideyiz ama herkes durumuna göre hareket ediyor. Ben iflası göze aldım. Akgirayda aldımı işte olay bu...

Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Pazarteside durumun değişeceğini düşünmüyorum. Bukadar sessiz kalan yönetim ve yönetici eski spk başkanı bana kalırsa varsa bir tavşanı son saniyeye kadar bekler. Adam bütün sistemi zaten biliyor şirketinin nekadar süresi var onuda hesap etmiştir ve varsa bir planı son saniye yapar. Bu firmanın ayın 28 inden daha fazla ömrü var. Dediğim gibi yılı kapatıp yılın hesabını vereceği ve ilk tahvil ödemesine kadar süresi var bence. Yatırım tavsiyesi değildir

3.  Alıntı Originally Posted by Hisse100 Yazıyı Oku
    İflas erteleme seçenek dışı çünkü ohal seçimlere kadar uzar gider. Ohalsiz bir çözüme gitmek zorunda. Çok bir zamanda yok en fazla bir 4-5 ayı daha olabilir böyle gitse bile hepbirlikte görecez satıyormu satmıyormu batıyormu batmıyormu. Şahsen benim zarar 50.000 paramın yarısından birazdaha fazlasını zaten kaybettim. Komplede kaybetsem dokunmadığı için devam ediyorum. Aynı gemideyiz ama herkes durumuna göre hareket ediyor. Ben iflası göze aldım. Akgirayda aldımı işte olay bu...

Yatırım tavsiyesi değildir.
    maliyet düşürmek için iyi fiyatlar ne kadar bekletir ben onda tereddüt ediyorum..
    batma en son ihtimal yoksa bankalar neye göre yapılandırdı karşılığında mutlaka teminat göstermiştir......

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4. Banka ve tahvil yapılandırmalarıyla ilgili ayrıntılı açıklama yapılmadı, borç miktarı, alacaklı, vade, ödeme şekli vs. Toplam borç tutarını ve ödemelerin 2018de başlayacağını biliyoruz o kadar...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Gözaltından çıkar mı bilmem ama , ilk borcunu ödeyemediği zamana kadar spk kottan çıkarmaz diye dusünüyorum, zaten bilanço açıklarkenki açıklamaları kottan çıkmamanın hesabını yaptıklarını gösteriyor..

6. Kriter borç ödeme değil faaliyet yapacak sermayeye sahip olma kottan atilipta borcunu ödeyen bir çok sirket var para bulup bir an önce faaliyete başlaması gerekir

7. eşleşme verebilecek var mı

8. arkadaşlar kottan çıkarılması halinde hisse sahiplerinin hiçmi kanuni bir hakkı yok?
    detaylı bilgisi olan varsa paylaşsın.
    aygılar
    Burada yazdıklarım kesinlikle bir Yatırım Tavsiyesi değildir.

Sayfa 112/651 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •