Sayfa 112/178 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 889 - 896 arası.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,233
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Üç dene teknik madde mevcut bizde
    sabır, disiplin ve rüzgarı arkana sırtını duvara yaslayıp işe
    Teknik bu kadar
    4. kuralı atlamışın yeğeeen : İNANACAKSIN !

2. Repulse dayucuğum soyguncu herif fışkırttırınca terste kaldık nolcuuk şindi
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,233
    rahat ol yeğeeen.. shortunu giy, arkana yaslan, çöküş başlayacak birazdan..

4. Ben disiplinli adamım duygularla hareket edemem.
    Mınakoyu yine ütüldük 12450 flat
    Hamdım Piştim Yandım

5. bugün bi miktar yabancı girişi var gibi gözüküyor, yabancılar nerdyese 2 aydır mal satıyordu

yapı kredi satılıyor manipülasyonundan beri 13.mayıs haftasından beri sattılar, en çok sattıkları tuprs, thyao, kchol, tcell, akbnk, sahol, froto, toaso diye gidiyor,.. thy tahtasında ellerindeki malın dörtte birini, tüp tahtasında beşte birini satmışlar..

geçen seneden beri yabancının en çok mal aldığı tahtalar bunlar, mal coşkuda satılır yaptılar, kar realize ettiler.. yeterince satmışlardır bence, 2 milyar dolar az buz değil.. artık almaya dönebilirler diye umut etmek istiyorum

6. Garan aynı gübre fabrikası gibi her gün yüzde 5 yaparak gidiyeahh 200 tale den sonra operasyon yiyebilür, daha erken olurmu bilemem
    Herifler düşeni değil gideni alarak piyasa yapıyor, müzük durunca sıkıntı olur bu şekil ralli yapan hisselerde.
    Tabii günlük trade için riske girip çok daha fazla kazanç elde ediliyor o kısmını da anti parantez belirtelim
    Hamdım Piştim Yandım

7. Çok acayip bir piyasa yahu, kazanmak çok zor
    12430 lönk cetonu salladık makinaya, bakalım akşama kadar nolcuuk
    Hamdım Piştim Yandım

8. bugün ben de long taraftarıyım, lakin bnakalar satıcılı, makas da düne göre 70-80 puan daraldı, yani pala piyasayı aşağı istiyor gibi.. nasıl olacak bilmiyorum, derin satışların dibini bulmaya bakacaz

şimdi biraz uzun vadeli bakalım, nerdeyiz.. ralli tam 2 sene evvel temmuz.2022 itibariyle başlamıştı, 1.50 dibinden ilk kalkışta %50 yukarı yapmasını tetikleyen faktör akdere olmuştu, londralı trade desklere karşı çok başarılı bir short skuiz yaparak.. 2023 başında varılan 330 zirvesi nisan.2024 kadar geçilemedi, bu 18 aylık süreçte dolar bazlı grafik çok nizami bir üçgen görünümünde, 2 ay kadar evvel üçgen yukarı kırıldı, sonra gelip teyit aldı ve tekrar yukarı dönmüş durumda.. üçgen yaklaşık 150 puan boyunda, önümüzdeki 6 ay için hedef 470- 480 civarı.. %40 upside

Sayfa 112/178 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •