Sayfa 112/748 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon
Arama sonucu : 5982 madde; 889 - 896 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1. Denizkiraz hocam özellikle İpeke deki bugünkü hareketten sonra, KY nin analizinize ihtiyacı var...

2.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Denizkiraz hocam özellikle İpeke deki bugünkü hareketten sonra, KY nin analizinize ihtiyacı var...
    Bugunku hareketlerin teknikle bir ilintisi olamaz. Fiyatlar otursun hcm artik.

3. deniz hocam kozalar endeksteki yükseliş hareketini fiyatlamadı hala diyebilir miyiz? hisse hala endeksin 100.000 seviyesinde.yan tahtalar %70-80 kar verdi bu hareket geç de olsa endekste ucuz kalmış kozaa nın fiyatlaması olabilir mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,050
     Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    2 lerde degilde sonradan girdim ama 7,70 leri gördüm
    ama sonrasinida hatirliyorum Allah korusun 2 kademe alayim diye giripde yandim anam dememek lazim...
    uyarmistim
    zamaninda kimse cikip bizleri böyle uyarmiyordu...
    cuma günü hacimi görüp basacagini görmeyen ipek ve kozaa da biraksin bence borsayi
    gitsin arsa isleri ile ugrassin burda car cur etmesin parasini
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

5.  Alıntı Originally Posted by tesviyeci Yazıyı Oku
    deniz hocam kozalar endeksteki yükseliş hareketini fiyatlamadı hala diyebilir miyiz? hisse hala endeksin 100.000 seviyesinde.yan tahtalar %70-80 kar verdi bu hareket geç de olsa endekste ucuz kalmış kozaa nın fiyatlaması olabilir mi?
    Kozaayi endeksle korelasyonunu inceleyeceksek illa ters korele hareket eder bu hisse.

6.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    uyarmistim
    zamaninda kimse cikip bizleri böyle uyarmiyordu...
    cuma günü hacimi görüp basacagini görmeyen ipek ve kozaa da biraksin bence borsayi
    gitsin arsa isleri ile ugrassin burda car cur etmesin parasini
    Oyle yazma temelcileri kizdirirsin bak Hem belki adam burdan girip 10 yil tutacaktir nerden biliyon��

7. Yaw bu hisseyi 1 alan 1 satan pişman. Cefasini biz cektik sefasini başkasi sürüyor

8. Bana göre Borsa da Yatırımcı demek ;
    *** en başta hissesini bilerek , süzererek , araştırarak alandır.
    *** şirket yatırımı olduğu için orta ve uzun vade olmalıdır. ( Elbette tüm duyu organların açık ise kısa vade de olabilir. )
    ÖRNEK : Bir auto galeri kısa vade de ne kadar çok araba alır / satar ise o kadar kazanır.
    *** Bana göre , Asl olan 4 çeyrek dönemde %15’er alıp temettü’yü de cebine attın mı senden kralı olmaz.
    *** Koza group birkaç yıl önceki fiyatlar hala gözümüzün önünde.
    *** Sahiplilik , dava konusu çözülürse süper olur.

KozaLaklar , bili_bili , ht(e)ktaş , egeEND., İsfin , EreĞL , mineralli su ZODA , beğendiğim hisseler.

Herkese bol kazançlar
    Beetlejuice

Sayfa 112/748 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •