endeksi dow'a endekslemişler
Originally Posted by seksek endeksi dow'a endekslemişler global düşüyor bizimkide arayı kapataıyor bakan da şanssız konuşunda borsa düşüyor oluyor )
Originally Posted by cokısacı borsa iner çıkar borsa hareketleri tehlike değil virüs için ise evet tehlike Borsa kimin umurunda dostum... İşlem yapmıyorum, sadece sevdiklerim umurumda...
Hazır mısınız gençler?
DUHUL : 1999
Originally Posted by mohikan Hazır mısınız gençler? Dostum, dün de gönderdin, serinleyemedik. Bu sefer olsun bari. Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by JAS Dostum, dün de gönderdin, serinleyemedik. Bu sefer olsun bari. Canı gönülden istemen lazım.. Trallalalla ... )
Originally Posted by ConSenSus SenSor Canı gönülden istemen lazım.. Tralalla.. ) Can-ı gönülden istiyorum. [emoji23] Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by mohikan Hazır mısınız gençler? Dostum, hala bekliyorum. Bizim torun bile daha iyi çövdürüyor, bu nasıl şelale. [emoji12] Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri