Sayfa 112/1003 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 889 - 896 arası.

Konu: Viop - XV

1.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Mutasyona uğradıysalar virusgiller

Malesef

Artık o da bilmiyo

Hatıralarda mutluluk
    Bu virus dogal degil, dunyada hicbir sey bu kadar kusursur olmaz. Global cetenin dunyaya diz cokturmesi operasyonu gibi. Fakat saniyorum bu satten sonra kapitalist duzen değişir. Dunya halklarinin uyanip kendine gelme vakti gelipte geçti.
    Trump 2018 de BM kursusunde bundan sonra ABD yi amerikalilar yonetecek demisti. Bu sayede ipini cektiler.. Ilk sonuc ABD secimlerinde gorecegiz.

2. 1-2 sene önce Ramazan Kurtoğlu İsrail şeytani ailelerinin tüm dünya nüfusunu 40-400 milyona indirmek için girişimlerde bulunduğunu kaynaklarıyla söylemişti..inşallah böyle bişey yoktur.. gerçi o zamanlar hormonlar, hazır gıdalar, kısırlık vs. den bahsediliyordu virüs konusu yoktu..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Aman abi yutarken dikkat et bir defasında büyük bir diş yutarken boğazıma takıldı zor yutmuştum hapı yutacaktım az daha
    3 e bölüyoruz bıçakla sonra tek tek .. Aynen tek seferde zor yutulur. Yutulmasina yutulur da yemek borusunu çizer.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Gece duası

[emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

5. Sarımsak yağı alın bari..sarımsaktan çok daha etkilidir.. çaya vs. Damlatıp içilebiliyor

6.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    3 e bölüyoruz bıçakla sonra tek tek .. Aynen tek seferde zor yutulur. Yutulmasina yutulur da yemek borusunu çizer.
    Sarımsağı ezmeden, çiğnemeden yutmak faydasını önemli ölçüde düşürür.
    Doğrusu ezip bir süre bekletip yemektir.
    https://www.trthaber.com/haber/sagli...in-230312.html

7. Evde kullanılan eşyaları üretenler daha şanslı.

PC, Notebook, tablet, telefon, televizyon dışında

Beyaz eşya, klima, süpürge, küçük ev aletleri (kahve makinası, blender, mutfak robotu, su ıstıcısı vs), pişirme aparatları, mini fırın, mikro dalga fırın, ekmek pişirme makinası, saklama kapları, aydınlatma ürünleri, küçük UPS, küçük jenaratör, su arıtma cihazı vs

Geçen aylarda AVOX reklamları vardı şimdi durdu, muhtemelen Çin'den gelmiyor cihazlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Mağara devrinden beri çook yol katettik..
    Daha da ederiz, evelAllah..

Sayfa 112/1003 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •