Merhaba,
Kemal Zorlu'nun artık bir şeyi öğrenmesi gerekiyor ve bundan sonrasını ona göre planlaması lazım...
Basmane'den bir şey olmaz. Satıldı ve kurtuldu...
Bunun bir kurtuluş olduğuna inanmalı.
"Oraya bensiz bir çivi çakılamaz!" Demişti.
Doğru...Ama,
Sen de çakamadın...Çaktırmadılar... Çakamazsın.
Oraya bir şartla inşaat yaparsın;
İzmir, Ak Partinin eline geçer, Hükümet de halen ellerindeyse, onlardan birini de ortak alırsan, bu iş yürür. Başka türlü olmaz.
Hiç bir şeyden yürümezlerse, bundan sonra siluetten falan yürüyecekler, son söylemleri.
Nereden çıktı Basmane şimdi?
Adamın hayatı Basmane...
Oradan halen bir şey olur düşüncesi taşıyor. Ortaklık falan gibi...
Olmaz...
Sen orayı kafanda bitir ve zararlarını nasıl tazmin edeceksin onun çaresine bak...
Vakıfbankı bile onunla ilişkilendirdiğin için debeleniyorsun. Doğru, tamamen ora ile ilişkili ama, senin muhattabın belediye.
Ahmak avukatların başlamadılarsa, bana gönder ben sana dava dilekçeni hazırlayayım...
Senin bütün zararını belediye üstlenecek. Vakıfbankla yapacağın protokoldeki, faizler dahil.
İnşaata yaptığın masrafları ise, inşaat yapılırsa, yapan şirketlerden alacaksın. Tmsf vasıtası ile...
Gerisi kebap...
Belediye için gecikme...Bir belediye daha değişirse, işin uzar ve zorlaşır.
Nihai olarak, oraya hiç bir şey dikilemez de, belediyeye geri dönerse, zararlarını yine belediye ödeyecektir. Onun için, şimdiden işlemlere başla derim.
Kime ne anlatıyorum?
Sen kimseyi dinlemezsin...
Dinleyeceğin gün de yakındır...Bir "Selamın Aleyküm"le başlar da, dinlemekten ve uymaktan başka çaren yoktur!
Saygı ve selamlarımla,
İyi geceler.

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri