Sakarya’da tedavi altına alınan Senegallinin M çiçeği ile hastalığı ile uyumlu olmadığı açıklandı
Sakarya’da tedavi altına alınan Senegallinin M çiçeği ile hastalığı ile uyumlu olmadığı açıklandı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Meclisten haber yok mu?
Bu işin sonu hiç iyi bitemeyecek, Pala denen ya.sak bu kadar KY'yi terse yakalamış bitirmeden bırakmaz, umarım yanılırım YTD.
![]()
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
https://x.com/oguzhanugur/status/182...710044851?s=46
İzmir ‘de durum ciddi ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Anadolu Ajansı : Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir'deki yangın bölgesine gitmek üzere Ankara'dan yola çıktı.
Haber saati 22:50 ..
İletişim başkanlığı : İzmir’deki orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale devam ediyor.
Orman ekiplerinin yanı sıra AFAD, polis, jandarma, itfaiye, belediyeler aracılığıyla çalışmalar aralıksız sürüyor.
Milli Savunma Bakanlığı çalışmalara havadan destek verirken, 5 uçak, 15 helikopter, 46 arazöz, 10 su ikmal, 4 dozer ve 4 yer ekibi ile müdahale devam ediyor. Kuvvetli rüzgarın etkisiyle yangınlar henüz kontrol altına alınamadı
Her yıl yangınların ne denli canımızı yaktığını bilmemize rağmen neden gerek uçak olsun gerek yangın söndürme teknolojileri , araç vs olsun bunlara ağırlık veril çoğaltıp geliştirmiyoruz anlamak mümkün değil .. Kaç yerde ciddi yangınlar devam ediyor ve bu konuda yetersiziz ..
Yangını söndürmek için gayret eden çalışan tüm işçilere emekçilere kolay gelsin Allah yardımcıları olsun .
Yer İmleri