Sayfa 1120/1195 İlkİlk ... 1206201020107011101118111911201121112211301170 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 8,953 - 8,960 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Fransa'nın, AB ambargolarına rağmen Rusya ile uranyum ticareti yaptığı ortaya çıktı

Kaynak : Anadolu Ajansı
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    Fransa'nın, AB ambargolarına rağmen Rusya ile uranyum ticareti yaptığı ortaya çıktı

Kaynak : Anadolu Ajansı
    Sirf o degil bu senenin ilk 9 ayinda 2021'in ilk 9 ayina nazaran %40 daha fazla LNG almis Rusya'dan AB. Cogunlukla FR, NL, BE, SPA tarafindan alinmis. Hindistan, Cin'den yeniden etiketlenenler ne kadar belli degil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,701
    Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in hesabına göre bedava yaşıyoruz!
    Vatandaş faturalara yetişemiyor, elektrik ve doğalgazı kesiliyor, karanlıkta ve soğukta titriyor. Enerji Bakanı Fatih Dönmez ise "Avrupa’da en ucuz elektrik ve doğalgaz bizde" dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...yoruz-7521409/

Adamlarda asgari ücret 1500-2500 euro,sende ne kadar bakan bozuntusu ?...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,701
    Cübbelinin yobaz cemaati 6 yaşında bebe çağında çocuklan istismar evliliği yaptığı olayı büyüyor,bunlar sapığında sapığı,cübbelide zamanında ben kız çocuklarını kucağıma alamıyorum abdestimi bozduğu için demişti,iktidar değiştiği an istiklal mahkemelerin geri gelmesini istiyorum

5. TARIM KREDİ KOOPERATİFİ AÇIKLAMA YAPMIŞ

Tarım Kredi market şubelerimizde satışa sunulan ürünlerimizden fiyat karşılaştırılması yapılan ayçiçek yağı, pirinç ve çayda yapılan mukayeseler gerçeği yansıtmamaktadır. Günlük fiyat dalgalanmaları hariç, Tarım Kredi Kooperatif marketlerinin indirim kampanyasındaki birinci marka ürünlerimiz her zaman sektördeki diğer paydaşlarımızın birinci markasından, ikinci marka ürünlerimiz de ikinci marka ürünlerinden daha ucuzdur. Ayçiçek yağında farklı segmentteki ürünler karşılaştırılarak 'Tarım Kredi Kooperatif marketleri pahalı ürün satıyor' algısı oluşturulmak istenmektedir. Pirinçte ise Tarım Kredi Kooperatif marketlerindeki birinci kalite yerli Osmancık-Baldo pirinç ile diğer marketlerin ithal Çin ve ikinci kalite Luna pirinci mukayese edilmektedir. Çayda da Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde satılan birinci sürgün filiz çayı ile rakiplerin üçüncü sürgün harman çayı mukayese edilmektedir."

Söz konusu haberlerde Tarım Kredi Kooperatif market şubelerinde satılan ürünlerin tamamının kendiyle eş değer kalite ve menşede olmayan ürünlerle mukayese edildiğine işaret edilen açıklamada, kuruma bağlı marketlerde, 70 ana ürün grubunda yaklaşık 400 ürün çeşidinin, sektördeki diğer paydaşlardan daha uygun fiyatlarla tüketicilere sunulduğu kaydedildi.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    .

böyle buyurdu berduş
    .

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    AK göğsünde nokta nokta ben olam
    Sen çiçek ol , ben petekte bal olam
    Siyah saçlarında AK bir tel olam
    Tararken kopartma beni sevdiğim

şarkılarla türkülerle
    içindekini döker
    kuralları değişse de
    bu oyun böyle
    böyle sürer gider

oyuncular değişir !!!
    bir köprü gibidir
    insanoğlu dünyada

AKLINI İŞLET , GELECEĞE NE BIRAKACAKSIN. SEÇİM SENİN , GELECEK İSE ÇOCUKLARIN !!! GELECEKTEN EMANET ALDIĞIN ŞİMDİKİ ZAMANI ÇOCUKLARIN GELECEĞİ İÇİN KULLAN.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Camide bira içtiler yalanın geldiği yeri kimse konuşmuyor
    https://onedio.com/haber/muftu-camid...-demis-1112348
    Bir daha bira içtiler denir ise!!! oooo oda bir şey mi? Denir artık.
    İmam nikahı ile geçiştirmeye çalışıyorlar. Ora cami, yatak odası değil. Ne pişkinliktir.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Cübbelinin yobaz cemaati 6 yaşında bebe çağında çocuklan istismar evliliği yaptığı olayı büyüyor,bunlar sapığında sapığı,cübbelide zamanında ben kız çocuklarını kucağıma alamıyorum abdestimi bozduğu için demişti,iktidar değiştiği an istiklal mahkemelerin geri gelmesini istiyorum
    Bende

Sapkınlığın her türlüsü var tarikat yada cemaat türlerinde.adnan da var.

Bizde de çalıyor ama çalışıyor olayıda var.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 1120/1195 İlkİlk ... 1206201020107011101118111911201121112211301170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •