Sayfa 113/347 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon
Arama sonucu : 2771 madde; 897 - 904 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

1. Doğrudur dostum...klgyo da 2 ay içinde yüzde 110 kazandım. ..temkinliydim de ama son iki ay içinde çok riskli davrandığını. .O yüzden de sermayem 155 bin TL den 86 bin TL Ye indim...datagate ise 4 kat inmiştir. .olası çıkışlarda agresif olacağına inanıyorum. ..bu hisseden tek sıkıntı giriş yerinin tutturulamamasidir ..onun dışında ben bir sıkıntı göremiyorum. ..benim maliyettte de 5.73 tür. .☺

2. Endeks dibini bulduktan sonra yavaş yavaş toparlanacaktir..olası bu çıkışta teknoloji şirketlerinin önden gidecektir...imkanım olsa kredi çekip tekrardan almak isterim...4.00-4.40 aralıkları dip seviyeleri olabilir...son bir kaç iş günüdür datagate biraz daha dirençli görünüyor. .neredeyse dibini görmek uzeredir. ..gerçi emin olmak için endeksi de takip etmek gerekir...endekste 90-91 binler önemli desteklerdir. .. sonraki destek 86 bindedir. ..bence endeks inecekse bu iki yerde datagate den kademeli alışlar denenebilir ..

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Endeks dibini bulduktan sonra yavaş yavaş toparlanacaktir..olası bu çıkışta teknoloji şirketlerinin önden gidecektir...imkanım olsa kredi çekip tekrardan almak isterim...4.00-4.40 aralıkları dip seviyeleri olabilir...son bir kaç iş günüdür datagate biraz daha dirençli görünüyor. .neredeyse dibini görmek uzeredir. ..gerçi emin olmak için endeksi de takip etmek gerekir...endekste 90-91 binler önemli desteklerdir. .. sonraki destek 86 bindedir. ..bence endeks inecekse bu iki yerde datagate den kademeli alışlar denenebilir ..
    Sevgili keko kredi mredi..aman ha..bende guzel para yapmistim..hepsini verdik..bu 3 ayda.selamlar

4. Bu serefsiz merill robotunun artık işlem yapması engellenmeli her hisse ile oynuyor ve gidecek hisseyi engelliyor resmen

LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Geçen hafta pazartesiden beri borsaya para girişi 275 milyon tl (ilk 5 kurum bazında)

Teknik olarak çok iyi görünüyor,
    Bist' in 92 300' den 94 500' e geldiğini düşünürsek en azından 4.58' i yukarı geçmeyi denemesi gerekir.

***DGATE*** DATAGATE BİLGİSAYAR MALZEMELERİ TİCARET A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu

***DGATE*** DATAGATE BİLGİSAYAR MALZEMELERİ TİCARET A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )

Yönetime İlişkin Bilgiler
    Yönetim Kurulu Üyeleri
    Adı-Soyadı Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Sermayedeki Payı (%) Temsil Ettiği Pay Grubu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadığı Yer Aldığı Komiteler ve Görevi
    NEVRES EROL BİLECİK Erkek Yönetim Kurulu Başkanı Bilgisayar Mühendisi Yönetim Kurulu Başkanı Ortak olduğu diğer grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlıkları 0.000045 - Bağımsız Üye Değil Yoktur
    SALİH BAŞ Erkek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Üst Düzey Yönetici Yönetim Kurulu Bşk. Yrd ve Genel Müdürü Ortağı olduğu diğer grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyelikleri 0.000045 - Bağımsız Üye Değil Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi
    TAYFUN ATEŞ Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Mühendis Yönetim Kurulu Üyesi Ortağı bulunduğu diğer firmalarda yönetici 5 - Bağımsız Üye Değil Yoktur
    ATTİLA KAYALIOĞLU Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Mühendis Yönetim Kurulu Üyesi Ortağı olduğu diğer grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyelikleri 0.00045 - Bağımsız Üye Değil Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi / Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi
    HALİL DUMAN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Yönetim Kurulu Üyesi İndeks Bilgisayar Sis.Müh.San.Tic.A.Ş. -Genel Müdür Yardımcısı ve ortağı olduğu diğer grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyelikleri - Bağımsız Üye Değil Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi
    BERRİN ÖNDER Kadın Yönetim Kurulu Üyesi Danışman - Diğer grup şirketlerinde Kurumsal Yönetim Komitesi, Riskin Erken Saptanması Komitesi, Denetimden Sorumlu Komite Başkanlıkları ve Logos Portföy yönetim şirketinde yönetim kurulu üyesidir. - Bağımsız Üye Denetimden Sorumlu Komite Başkanı / Kurumsal Yönetim Komite Başkanı/ Riskin Erken Saptanması Komite Başkanı
    ADNAN KÜRŞAT SELİMOĞLU Erkek Yönetim Kurulu Üyesi İş Adamı / İş Kadını - Diğer grup şirketlerinde Denetimden Sorumlu Komite Üyelikleri - Bağımsız Üye Denetimden Sorumlu Komite Üyesi

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/689497

BIST

(19/06/2018 - 17:17:32)

Seçimden nasıl bir sonuç çıkacak?

Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Geçmiş seçimlerde Konsensüs nokta atışları yapmış , referandumda virgülden sonrası kısmı bile tam bilmiş.
    Dünya Anketçiler Birliği midir nedir adını tam hatırlamıyorum , kendisini konuşmacı olarak çağırmış...

https://www.takvim.com.tr/guncel/201...mayan-anketler

Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku

Sayfa 113/347 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •